Perillinen- Camilla Läckberg

Arvostelu 4.1
19h 13min
421 Sivut
Fjällbacka
bookCoverFor

Yhteenveto

Fjällbacka-sarjan viides osa sukeltaa toisen maailmansodan salaisuuksiin.

Kun Erika Falck käy läpi äitinsä jäämistöä, hän löytää vanhan natsien kunniamerkin. Mistä se on tullut, ja miksi hänen äitinsä on säilyttänyt sen? Erika päättää selvittää kunniamerkin taustaa tarkemmin ja kääntyy eläkkeellä olevan historiantuntijan puoleen. Kahden päivän päästä mies murhataan. Onko joku valmis tappamaan pitääkseen menneisyyden salassa?

Murhatutkimuksessa nousevat pintaan Erica Falckin oman lapsuudenperheen tarkoin varjellut salaisuudet. Tapahtumien juuret juontavat kauas toisen maailmansodan kuohuihin.

Perillinen on Camilla Läckbergin Fjällbacka-sarjan viides dekkari, joka ilmestyi ensimmäisen kerran suomeksi vuonna 2010. Uudessa painoksessa on mukana dekkarinovelli Elegantti kuolema.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Outi Menna

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

19h 13min

Sivut:

421

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.12.2017

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512410811

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512406807

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Perillinen – E-kirja, Äänikirja

Mukavaa kuunneltavaa esim kotitöiden lomaan. Ps äänikirjojen lukijat saavat aina yksityiskohtaiset ohjeet erisnimien lausumiseen, ja kun kyseessä on ruotsiin sijoittuva sarja, nimet lausutaan ruotsalaisittain😉 Ei siis suomalaisittain "Eerika" vaan "Eriikka", autenttisuus kunniaan😁

Lotta

👌

Mari

Ok bok

Erica

Hyvä kirja

Kirsti

Hyvä juoni kuten aina. En vain meinaa millään jaksaa kuunnella, kun melkein kaikki erisnimet (kirjan henkilöiden nimet) lausutaan päin honkia!

Armi

Ok

Seija

Kirja vaatii paljon keskittymistä, että pysyy juonessa mukana. Siksi kun kuunneltuna lukija pämittää tekstiä yhteen menoon vuosikymmenten vaihtuessa, menee aina jonkin aikaa, että pääsee taas mukaan. Lukija myös liikaa esittää kirjan hahmojen puhetta. Hänen pitäisi lukea😙 ei näytellä!

Tuija

😊

Kaisa

Hidastempoinen

Laura

Taattua tavaraa taas. Juoni mielenkiintoinen ja yllätyksellinen. Lukijalla selkeä ääni.

Eevariitta

Mielenkiintoinen ja jälkeen hyvin kirjoitettu tarina jonka loppu oli yllättävä

Hannele

⭐⭐⭐⭐⭐

Satu

Taattua Läckbergiä. Tykkäsin. Tässäkin osassa häiritsi lukijan lausuminen. Erika sanotaan Eerika - ei Eriikka.

Kati

Hybä

Eeva

Henkilöhahmojen runsaus yhdistettynä Läckbergin jaksottaiseen kerrontaa ja juonen löysähköön intensiteettiin teki kirjasta raskaan ja ei niin kiinnostavan verrattuna sarjan muihin teoksiin.

Nana