Pete Poskiparta

Mies ja mieli

Arvostelu 4.2
7h 33min
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Matka maailman magian huipulle!

Pete Poskiparta (s. 1977) on Suomen tunnetuimpia ammattimentalisteja, joka on hämmästyttänyt katsojia täysissä saleissa Suomen lisäksi mm. Keski-Euroopassa
ja Yhdysvalloissa. Poskiparta on Vuoden Taikuri 2014, kansainvälisen Dunninger Memorial Award 2019 -palkinnon voittaja sekä Suomen Yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021.

Esityksissään Poskiparta luo taidokkaasti illuusion mahdottomasta ja onnistuu sekä naurattamaan että ällistyttämään yleisöään illasta toiseen. Tie laman kurittaman pikkukaupungin kapinoivasta koulupudokkaasta sujuvasanaiseksi showmieheksi on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin suoraviivainen. Rosoista
polkua ovat värittäneet niin ulkopuolisuuden tunne, taloudelliset haasteet kuin masennuskin.

Kirjassa kuljetaan koko taianomainen matka idearikkaan pikkupojan touhuista rankkoihin murrosiän kuohuihin ja ensimmäisistä haparoivista taikatempuista yhdeksi alansa huipputekijöistä. Teoksessa ääneen pääsevät Poskiparran lisäksi hänen perheensä sekä läheiset ystävänsä ja kollegansa Suomesta ja ulkomailta.

Päivi Sappinen (s. 1982) on vapaa kirjoittaja ja media-alan yrittäjä, jolla on freelance-toimittajana vahva kokemus henkilöjuttujen kirjoittamisesta sekä printti- että verkkolehtiin. Lisäksi hän on kirjoittanut kaksi tarinallista tietokirjaa Uudenkaupungin vanhoista taloista sekä Neon 2 -yhtyeen musiikkiin pohjautuvan näytelmän Mannapuuroa ja mansikkaa.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

7h 33min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.8.2023

Äänikirjan kustantaja:

Readme

ISBN Äänikirja:

9789523739062

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pete Poskiparta – Äänikirja

Todella mielenkiintoinen kirja, jossa mukavasti kerrottu elämää lapsuudesta eteenpäin ja mukavia kohtia oli paljon ja kirja oli kuunneltava nopeasti. Pete paljon olet saanut aikaan elämässäsi ja onnea ja menestystä sinulle jatkossakin ! Ja lopussa vasta tiesin että siskosi Päivi oli kirjoittajana, wau hienoa tiimityötä! Oli ilo kuunnella tämä kirja eli iso Kiitos siitä !.

Tarja

Molemmat lukijat hyvät. Mielenkiintoinen, rehellinen ja elämänmakuinen kirja. Hyvä Pete, olet tehnyt lapsen haaveesta totta. Elämä on keikkunut välillä monella tavalla ja joihinkin asioihin et ole voinut itse vaikuttaa. Taikuus on tehnyt sinusta menestyjän. Onnea ja menestystä elämään koko perheelle. ;=)

Merja

Mielenkiintoinen tarina, hyvin kirjoitettu ja hienoa ajankuvaa.

Heli

Petellä on mainio lukijan ääni!

Tapio