Peter Tobin – elämä täynnä salaisuuksia
    
Jaa kirja    
Sarjamurhaaja ja raiskaaja Peter Tobinin elämä oli täynnä synkkiä salaisuuksia. Hänet tuomittiin kolme kertaa elinikäiseen vankeuteen hänen pidettyään Glasgow’ta kauhun vallassa 15 vuoden ajan. Kuka Peter Tobin todella oli, ja mitä rikoksia hän teki?
Opiskelija Angelika Kluk oli 26-vuotias matkustaessaan kesällä 2006 Skotlantiin toisena vuotena peräkkäin. Se olisi ollut aivan tavallinen kesä, ellei Angelika olisi kadonnut 24. syyskuuta.

Myöhemmin samalla viikolla poliisi löysi hänen kuolleen ruumiinsa läheisen kirkon lattian alta. Kirkossa kävijät olivat tietämättömänä tapahtuneesta käyneet jumalanpalveluksessa Angelikan ruumiin levätessä heidän jalkojensa alla viiden päivän ajan. Kluk oli sarjamurhaaja Peter Tobinin viimeinen uhri. Kuinka kaikki alkoi, ja miten Tobin lopulta saatiin kiinni? SARJAMURHAAJAT on sarja, joka kertoo aikamme kuuluisimmista sarjamurhaajista ja heidän tekemistään rikoksista, jotka ovat sekä kiehtoneet että kauhistuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.
Näytä lisää