Petra Olli - Painija- Mikko Kekäläinen

Arvostelu 4.3
9h 13min
248 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Mitä tapahtui Petra Ollille?

Maailmanmestaripainijan koko tarina juniorivuosista maailman huipulle ja urheilumaailmaa järkyttäneeseen äkkilopetukseen – kertomus naisesta, josta oli tulla oman päättäväisyytensä vanki.

Helmikuussa 2020 urheilumaailmaan putosi pommi. Tokion olympialaisten vahvana mitalitoivona pidetty painin maailmanmestari Petra Olli ilmoitti lopettavansa urheilu-uransa välittömästi. Syyksi ilmoitettiin motivaation katoaminen, mutta syvemmät syyt ovat synkkiä ja toistaiseksi kertomatta.

Petra Olli nousi urallaan maailmanmestariksi, mutta ihmiset rakastuivat ennen kaikkea suorasukaiseen pohjalaiseen luonnonlapseen, jonka ruhjotuista kasvoista tuli suomalaisen sisukkuuden kuva Las Vegasin maailmanmestaruuskisoissa vuonna 2015. Petra Olli – Painija on sydäntä lämmittävä ja kouraiseva kertomus pienestä vanhempiaan riivanneesta tuittupäästä, josta kasvoi maailman paras hinnalla, joka kävi liian kovaksi.

Mikko Kekäläinen on tullut tunnetuksi YLE TV1:n suositusta Puoli seitsemän -ohjelmasta. Esikoiskirjassaan hän kertoo Petra Ollin tarinan Lappajärveltä Las Vegasin kautta painimaailman huipulle.

Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
9h 13min
Sivut:
248
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520426590
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520426583

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)