Petteri Koponen - Malmin jääräpää

Petteri Koponen - Malmin jääräpää

Tietoa kirjasta

Vangitseva urheilijamuotokuva!

Petteri Koponen on Suomi-koriksen kiintotähti. Henkilökuva vetää yhteen "Petskun" värikkäät vaiheet Malmin palloiluhallilta kansainvälisille koripallokentille ja Susijengin luottomieheksi.

Vuoden 2007 NBA-varaus, Eurocupin mestari, kaksinkertainen Suomen mestari. Seitsenkertainen Suomen vuoden koripalloilija ja miesten koripallomaajoukkueen, Susijengin, monivuotinen kulmakivi.Suomalaisilla koripallokentillä Petteri Koposen ura hakee vertaistaan – ja silti hänen henkilöhistoriansa vaiheet ovat suurelle yleisölle vielä pitkälti hämärän peitossa.Hippo Taatilan kirjoittama värikäs ja yksityiskohtainen henkilökuva Petteri Koponen – Malmin jääräpää sukeltaa kertaheitolla syvään päähän. Kirja kuljettaa lukijansa Koposen matkassa Malmin palloiluhallin parketilta maajoukkueen parrasvaloihin ja NBA:n varaustilaisuudesta Bolognan ja Himkin eurokenttien kautta legendaariseen FC Barcelonaan.

Hippo Taatila (s. 1981) on uskontotieteestä väitöskirjaa työstävä akateeminen sekatyöläinen ja Susijengin pitkäaikainen tiedottaja, joka isännöi vuosina 2015–2016 suosittua Koripalloelämää-blogia. Aiemmalla kirjallisella urallaan Taatila on mm. kääntänyt mystikko G. I. Gurdjieffia suomeksi, kirjoittanut romaanin vanhemmuuden mustasta aukosta ja kronikoinut rockyhtye YUP:n historian koviin kansiin.

Kirjailija.Hippo Taatila

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Petteri Koponen - Malmin jääräpää