Pidä puolesi - irti narsistin hampaista

Pidä puolesi - irti narsistin hampaista

Tietoa kirjasta

Irti narsistin otteesta

Narsisti on häikäilemätön manipuloija, joka käyttää muita hyväkseen päästäkseen tavoitteisiinsa. Narsistin manipuloinnista on kuitenkin mahdollista vapautua itsetuntemuksen ja tiedon avulla.

Pidä puolesi avaa silmät ympärillämme tapahtuvan arkipäivän manipulaation huomaamiseen ja antaa välineet oman hyvinvoinnin turvaamiseen. Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa paljastaa narsistin käytöksen ja toimintatavat puolison, työkaverin, lapsen ja alaisen nöyryyttämiseksi. Yksilöstä hän laajentaa yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Minkälaista sortoa, syrjintää ja alistamista tapahtuu työpaikoilla, kouluissa, lahkoissa ja armeijassa? Narsistin keinoja ovat alistaminen ja aggressio, ja hänet voi torjua vain tuntemalla hänen tapansa nähdä maailma, jossa vika on aina muissa. Kirja sisältää esimerkkitapauksia, selkeät ohjeet narsistista vapautumiseen sekä eväitä vertaistuen löytämiseen.

Janne Viljamaa on helsinkiläinen sosiaalipsykologi, joka on kirjoittanut useita kirjoja muun muassa itsetunnosta, lasten kasvatuksesta, narsismista ja häpeästä.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pidä puolesi - irti narsistin hampaista