Pikkuinen unelmien kaksio

- Camilla Davidsson

Arvostelu 3.8
11h 36min
254 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Menestysromaani uskalluksesta, rakkaudesta ja itsensä löytämisestä

Suuren suosion Ruotsissa saanut Pikkuinen unelmien kaksio on syvällistä feelgoodia. Se kertoo uskalluksesta, jota vaatii ottaa harppaus kohti merkityksellisiä asioita elämässä.

Suurkaupungin kasvatti Sofia nauttii hallinnan tunteesta ja uskottelee itselleen, että tietää mitä haluaa. Hänellä on komea poikaystävä ja hyväpalkkainen työ sijoitusalalla, ja uusi oma kaksio Tukholman keskustassa. Sofian elämää kuormittavat kuitenkin vanhempien ero, pitkät työpäivät ja asunnon remontti.

Kaiken lisäksi Sofian palkkaama urakoitsija Arvid vaikuttaa epäluotettavalta ja hänellä on mielipide kaikkeen, mikä ärsyttää Sofiaa. Toisaalta mies näkee Sofian läpi paremmin kuin kukaan muu. Kun Arvid kyseenalaistaa Sofian tekemät valinnat, ensimmäiset hiusmurtumat ilmestyvät Sofian kiillottamaan julkisivuun. Hätäpäissään Sofia tekee Arvidille lupauksen, jonka seuraukset ovat arvaamattomat.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Sirpa Parviainen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

11h 36min

Sivua:

254

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

27.3.2023

Äänikirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523931169

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789523931534

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pikkuinen unelmien kaksio – Äänikirja, E-kirja

🌞

Pirjo

Kiva kesäkirja, helppoa kuunneltavaa.

Elina

Loistava kirja jos pikkaisen kärsii liiasta työnteosta ja haluaa lukea rakkauden voimasta. Suomennoksessa oli muutama virhe mutta jos siitä ei välitä niin 👍

Sari

Osui juuri oman elämän tilanteeseen vuoksi sopivaan saumaan tämä kirja vertauskuvallisesti, jossa kuvattiin elämän kiireestä, sykkeestä ja valinnoista, oman hyvinvoinnin arvostamisesta ja rohkeudesta elää oman näköistä elämää.

Anu