Pilkkuun asti. Baarimestarin muistelmat

Pilkkuun asti. Baarimestarin muistelmat

Tietoa kirjasta

Baarimestari paljastaa yön todelliset kasvot: hulvattomia sattumuksia ja uskomattomia kommelluksia molemmilta puolilta baaritiskiä.

Kun turvallisuusalan ja komiikan ammattilainen - eli täydellinen amatööri - pannaan johtamaan vantaalaista tanssiravintolaa, ei kommelluksilta eikä suoranaisilta katastrofeiltakaan vältytä. Voiko kahdensadan hengen pikkujouluporukan ruokkia kirjaimellisesti viidellä kalalla ja kahdella leivällä? Onko valomerkki sittenkin pelkkä suositus? Minne katosi käteismyynnin kassa? Entä voiko ihan kaikkiin portsareihin lopulta luottaa? Tilanteesta kuin tilanteesta selvitään kuitenkin luovuudella ja tuurilla - ainakin melkein.

"Baarimestarin muistelmissa päästään tirkistämään tanssiravintola Calypson kulahtaneisiin kulisseihin, ja siitä avautuu uusi ja jännittävä näkymä koko suomalaiseen ravintolamaailmaan. Juoppohulluja ja muita karismaattisia karvanaamoja löytyy molemmilta puolilta tiskiä, ja heidän tarinoidensa kertomatta jättäminen olisi röyhkeää tuhlausta."

Antto Terras elättää nykyään itsensä stand up- ja roastaus-keikoilla sekä kirjoittamalla kirjoja ja näytelmiä. (Roastaus on stand up -komiikan alalaji, jossa pilkataan jotain henkilöä usein tämän itsensä maksamana. Esimerkiksi yritysten pikkujouluissa toimitusjohtajan roastaaminen on - ainakin työntekijöistä - takuuhauska ohjelmanumero.) Aiemmin Terras toimi myymäläetsivänä Stockmannin tavaratalossa Helsingissä. Noista vuosista hän kirjoitti suuren suosion saavuttaneen Stockmann Yard. Myymäläetsivän muistelmat -teoksen.

Kirjailija.Antto Terras
Lukija.Aku Laitinen

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pilkkuun asti. Baarimestarin muistelmat