Pim! Olet luova- Lauri Järvilehto, Paavo Järvilehto

Arvostelu 4
3h 31min
127 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Luovuus antaa vaihtoehtoja. Se auttaa löytämään uudenlaisia tapoja toimia ja tekee siten arjesta kiehtovampaa.

Luovuus on sinussa, ja tämän kirjan avulla saat sen esiin.

Kirjan tekijät ovat työskennelleet pitkään luovilla aloilla ja hyödyntäneet kirjassa esitettyjä filosofisia, käytännöllisiä ja metodisia ajatuksia. He ovat yrittäneet ymmärtää, mistä hyvät ideat tulevat, miten niitä voi kehittää ja miten omaa työtä voi ilmaista niin, että se puhuttelee myös yleisöä. Luovuus on heille elinehto, henkireikä, jota ilman on mahdotonta kuvitella elämää.

Paavo Järvilehto on palkittu mainossuunnittelija ja strategi. Hän on suunnitellut maailmanlaajuisia mainoskampanjoita muun muassa Finnairille, Aurinkomatkoille ja Nokialle ja voittanut näistä lukuisia kansainvälisiä tunnustuksia, mukaan lukien "internetin Oscarin", Webbyn. Hän toimi vuosia Suomen parhaaksi valitun mainostoimisto Mirumin luovana johtajana.

Lauri Järvilehto, FT, on tietokirjailija, muusikko, filosofi ja sarjayrittäjä. Hän toimii Aalto-yliopistossa työelämäprofessorina ja on perustanut Filosofian Akatemian. Hän on kirjoittanut kuusi suomenkielistä tietokirjaa, viimeisimpänä startup-maailmaa käsittelevän teoksen Kiitorata. Nuorempana hän tuotti yli kuusikymmentä musiikkiprojektia ja työskenteli vuoden Svenska teaternin kapellimestarina.
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Kaisa Koskela
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
3h 31min
Sivut:
127
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.3.2020
Äänikirjan kustantaja:
Tuuma-kustannus
ISBN Äänikirja:
9789523700291
E-kirjan kustantaja:
Tuuma-kustannus
ISBN e-kirja:
9789523700093

© Tuuma-kustannus (Äänikirja)

© Tuuma-kustannus (E-kirja)