Pimeän risteys

Maria Kallio 16

- Leena Lehtolainen

Arvostelu 4.2
10h 13min
229 Sivua
Maria Kallio
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

16. Maria Kallio!

Espoota piinaa merkkivaatteita, puhelimia ja koruja ryöstelevä nuorisojengi, joka ihailee rikollista elämäntyyliä ja roadman-kulttuuria. Kun yksi jengin jäsenistä surmaa toisen nuoren, Maria Kallion LaNu-jaos saa selvältä näyttävän jutun tutkittavakseen.

Samaan aikaan nuori käsipalloilijanainen ottaa yhteyttä Mariaan. Tyttö on joutunut joukkuetovereidensa ahdistelemaksi, mutta miesvalmentaja on ohittanut asian kiusaantuneena. Myös Marian pomo pitää tyttöjoukkueen sisällä tapahtunutta seksuaalista ahdistelua tulenarkana tapauksena, mutta Maria päättää ottaa sen tutkintaan – siitäkin huolimatta että niskoittelu vaarantaa jaoksen määrärahat. Jälleen kerran Maria joutuu ajamaan pimeään risteykseen tietämättä, millainen vaara häntä siellä odottaa.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan Maria Kallio- ja Henkivartija-romaaneistaan. Niiden lisäksi hän on kirjoittanut perhe- ja avioliittoromaaneja ja jännitysnovelleja. Lehtolaista on käännetty 30 kielelle – Yhdysvalloissa vain Jo Nesbø on häntä käännetympi pohjoismainen jännityskirjailija.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

16

Äänikirjan kesto:

10h 13min

Sivua:

229

Kielet:

suomi

Julkaistu:

31.7.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520450373

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520450366

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pimeän risteys – E-kirja, Äänikirja

Mielenkiinto pysyi yllä alusta loppuun ja loppu oli sellainen, että toivottavasti seuraava kirja ilmestyy mahdollisimman pian 😊

Marja

Ai hitsin pimpula mikä on loppu! Koska tulee seuraava kirja?!

Sari

Ei voi kirja loppua näin 😱 Milloin seuraava ilmestyy?

Eppu

Lehtolainen ja Putkonen-Örn on täydellinen yhdistelmä!

Laura