Pirata - myrskyn ratsastaja
  
Jaa kirja    
Pirata - myrskyn ratsastaja

Nick myy autoja, hänellä on vaimo ja pieni poika, ja aivan tavallinen elämä. Kaikki muuttuu kuitenkin sekunnissa, kun varas kaappaa Nickin kaupitteleman auton ja ampuu Nickiä päähän kesken työpäivän. Tapaus laukaisee huonon onnen dominoefektin, jonka seurauksena Nick menettää toisen silmänsä, työnsä, perheensä ja lopulta itsekunnioituksensakin.

Nick pakenee Meksikoon, surffariksi Sabanitan rannoille, ja saa lempinimen Pirata, sillä hänen toista silmäänsä peittää musta silmälappu. Nick rakastuu Meganiin, kahden pojan äitiin, joka pakenee väkivaltaista ex-miestään. Mutta huono onni ei jätä Nickiä rauhaan, ja kun rannalta löydetään ruumis, jota paikallinen poliisi ei kykene tunnistamaan, Nickin menneisyys pulpahtaa pintaan. Pian Nick ja hänen rakkaansa ovat vaarassa ja keskellä uusia karmaisevia tapahtumia. Onko Nickillä mitään mahdollisuutta katkaista synkkien tapahtumien kierrettä ja selvitä hengissä?

 

PATRICK HASBURGH on käsikirjoittaja, tuottaja ja ohjaaja, joka tunnetaan mm. 21 Jump Street -sarjasta. Hän jätti TV- ja elokuvamaailman vuonna 2000 ja kirjoittaa nykyisin romaaneja, hiihtää ja surffaa. Pirata – myrskyn ratsastaja on hänen toinen romaaninsa.

Näytä lisää