Pitäisikö kertoa?- Jill Mansell

Arvostelu 3.9
12h 59min
277 Sivut
Kepeän kuplivat romaanit
bookCoverFor

Yhteenveto

Tervetuloa yllätysten Cornwalliin!

Jill Mansellin Pitäisikö kertoa? on terävän dialogin lävistämä hyvän mielen tarina kolmesta kasvattisisaruksesta aikuisuuden aallokoissa.

Amber, Lachlan ja Raffaele tutustuvat teini-ikäisinä lämminhenkisessä sijaiskodissa Cornwallin rannikolla. Vuodet vierivät ja ystävykset ovat nyt kolmekymppisiä, mutta kasvuvuosina heidän välilleen syntynyt vahva keskinäinen side on edelleen rikkumaton.

Kaikilla menee ammatillisesti hyvin. Yksityiselämä on itse kullakin kuitenkin karikkoista: Raffaelen mieli heittelee ja tyttöystävän kanssa on ongelmia. Amber on salaa epätoivoisen rakastunut Lachlaniin, joka puolestaan ei osaa asettua aloilleen. Kun leskeksi jäänyt kasvatti-isä löytää uuden rakkauden Välimeren-risteilyllä, on ystävysten aika toimia ja kertoa totuus jos toinenkin.

Jill Mansellin romaanit ovat hurmanneet jo miljoonia lukijoita eri puolilla maailmaa. Hänen kuudes suomennettu teoksensa Pitäisikö kertoa? vie lukijansa merelliseen Lanrockiin, jossa kulman takana on yllätys poikineen ja kaiken yllä hohtaa kirkkaansininen taivas.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Pirjo Ruti
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
12h 59min
Sivut:
277
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
5.1.2023
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523768789
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523768796

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pitäisikö kertoa? – E-kirja, Äänikirja

Kirja, josta huomasi miten kirjoittajalla voi olla merkitystä. Ei juoneltaan sen erilaisempi kuin muut lajinsa edustajat, mutta silti paljon mukaansa tempaavampi, kuin jotkut vastaavista.

Nina

😊

anne

Todella hyvänmielen kirja :)

Sanna

Todellakin hyvän mielen kirja. Maija Lang on lukijoiden parhaimmistoa🤩

Johanna

Ihan hyvä mutta aika sekava

Iida

Aivan ihana kirja ♥️♥️

pihla parviainen

Kiva kirja lukea, mutta yllätyksetön loppu oli tyhmä. Loppuratkaisut ovat tämän tyylilajin suola, jos hyvin kirjoitettu ja varsinkin jos onnistuttu yllättämään edes vähän. Tämä oli tylsä siksi, että täysin ilmeistä ratkaisua vatuloitiin ihan liian kauan. Parasta lukea lomalla.

Maiju

Alku oli tylsä, mutta parani matkan varrella. Kevyttä ja viihdyttävää luettavaa.

Heli

Hyvänmielen kirja😊

Tarja

Aivot narikkaan -lukemista:) Tykkään lukijasta😍

Paula

Liian imelä ja ennalta arvattava, mutta silti koukuttava. Lukija sopi tähän tyyliin täydellisesti

Marjaana

Njaa, ihan mukiinmenevä hömppäkirja. Paljon henkilöhahmoja.

Anna

Termi "hyvän mielen kirja" on vähän aliarvostettu - välillä todellisuudessa on riittävästi todellisuutta, ja siitä tarvitaan pientä pakoa. Sujuvaa tekstiä, mainioita hahmoja. En sanoisi, että kepeän kuplivaa, koska ei ole mitään hersyvää komediaa. Kuitenkin oikein kivaa luettavaa.

MS

😊🙏

mirva

Alussa vähän liian pitkään vain esiteltiin henkilöitä, eikä mitään tapahtunut. Ja loppu oli vähän liiankin siirappinen. Mutta joo, todellinen feelgood.

Niina