Pitch!- Elsa Ervasti, Joonas Turunen

Arvostelu 3.6
6h 21min
135 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Pitchaus eli napakka myyntipuhe on välttämätön taito yhä kiivastahtisemmassa työelämässä. Omia ideoita ei voi hautoa vakan alla tai esitelmöidä niistä laveasti. On osattava kiteyttää ja vakuuttaa - nopeasti. Innostavan tiivistämisen taitoa tarvitaan kasvuyrittäjyyden maailmassa, mutta myös minkä tahansa työpaikan palavereissa, apuraha- tai työhakemuksia tehdessä ja luovalla alalla.

Suomalaisille kirjoitettu teos käy läpi pitchauksen ja hyvän myyntipuheen elementtejä rakenteesta käytännön vinkkeihin, ja opitaan, mitä pitchaus käytännössä tarkoittaa. Oman näkemyksensä kertovat tunnetut sijoittajat, taiteilijat ja yrittäjät, kuten Saga Forss, Peter Vesterbacka, Riku Asikainen ja Katriina Haikala.

Kirjassa tutustutaan pitchauskulttuuriin ilmiönä ja pitchauksen teknisiin saloihin hauskoilla harjoituksilla. Persoonallinen ja vaikuttava esiintyminen on sallittua ja mahdollista ihan jokaiselle - myös ujoille ja jäykille. Löydä oma tapasi vakuuttaa!

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

6h 21min

Sivut:

135

Kielet:

suomi

Julkaistu:

22.9.2020

Äänikirjan kustantaja:

Kustantamo S&S

ISBN Äänikirja:

9789515251725

E-kirjan kustantaja:

Kustantamo S&S

ISBN e-kirja:

9789515251077

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pitch! – E-kirja, Äänikirja

Teoksessa ei oikein tiedetä mistä ollaan kertomassa. Kirjassa pitchausta käsitellään pitchauskilpailuina tai startupyritysten kasvurahoituksen hankintatapana eikä lyhyenä vaikutukseen tähtäävänä markkinointipuheena, jota termi tarkoittaa. Kirjan punainen lanka hukkuu jo melko alussa ja tekstissä käsitellään hyvin paljon suomalaista startupyrityskenttää, sen lähihistoriaa ja nykyhetkeä. Muutamia case studyjä käydään läpi aiheen kannalta täysin merkityksettömistä tai epäolennaisista lähtökohdista sekä kritiikittä. Alaotsikon inspiroivan tiivistämisen taitoon korja ei ainakaan itse pääse, tekstin rönsyillessä sivupoluille. Itse taidon kehittämiseen annettu opastus on hyvin yleistä ja voisi olla peräisin viestinnän, esiintymistaidon tai kirjoittamisen peruskurssilta.

Kalle