Plan B- Jonathan Tropper

Arvostelu 3.9
11h 46min
bookCoverFor

Yhteenveto


Av författaren till "Sju jävligt långa dagar"

Bens kompisgäng lämnade college med storslagna drömmar. Nu ska de fylla trettio, och inget har blivit som de tänkt sig. Ben ska skilja sig, Lindsey är arbetslös, Chuck är fortfarande en clown och
Alison är lika olyckligt kär som alltid. Den femte personen i gänget, Jack, är visserligen en hyllad fi lmstjärna, men med ett kokainberoende, vilket vännerna bestämmer sig för att ta på allvar. När deras planer på att sätta sig ner och prata med honom misslyckas, formas plan B: en kidnappning.

"Plan B", Jonathan Troppers debutroman, utkom i USA år 2000 och handlar om ett kompisgäng i kollektiv trettioårskris. Jonathan Troppers böcker har toppat försäljningslistorna, översatts till ett tjugotal språk och även fi lmatiserats. Plan B är Troppers femte roman på svenska.

Om författaren
Jonathan Tropper är född 1970 och bor delvis i New York, delvis i Los Angeles. Hans böcker har hyllats av såväl kritiker som läsare och hösten 2014 kommer fi lmatiseringen av Sju jävligt långa dagar på bio. Jonathan Tropper skriver även manus för film och tv, och är utbildad lärare i engelska och kreativt skrivande.

Om uppläsaren
Anders Sahlman är född 1979 och är frilansande kommunikatör och föreläsare. Han är även känd som standupkomiker och skådespelare och har medverkat i flertalet humorproduktioner på scener och på TV.

facebook.com/anicenoise
www.anicenoise.com

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Erik MacQueen
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
11h 46min
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
17.10.2014
Äänikirjan kustantaja:
A Nice Noise
ISBN Äänikirja:
9789187725357

© A Nice Noise (Äänikirja)