Pohjois-Korean prinsessa- Sung-Yoon Lee

bookCoverFor

Tuleva julkaisu

Äänikirja: 29.8.2023

E-kirja: 29.8.2023

Yhteenveto

Diktaattorin oikea käsi

Professori Sung-Yoon Lee esittelee kirjassaan Pohjois-Korean prinsessa nuoren ja häikäilemättömän naisen, joka johtaa veljensä kanssa Pohjois-Koreaa rautaisella kädellä.

Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong Unin sisar Kim Yo Jong (s. 1987) on maansa historian kenties vaikutusvaltaisin nainen. Kim Yo Jong on elänyt koko elämänsä yläluokkaista elämää, jota on ylläpidetty tavallisen kansan kustannuksella. Hänen maallaan on kyseenalainen kunnia olla maailmanhistorian totalitaarisin sortovaltio, kleptokratia, joka teeskentelee olevansa kommunistinen kansantasavalta.

Kim Yo Jong on toiminut useissa tärkeissä viroissa Pohjois-Korean huipulla. Julkisuudessa hän on esiintynyt veljensä rinnalla ja antanut rääväsuisia lausuntoja, jotka ovat kohdistuneet länsimaihin, erityisesti Yhdysvaltoihin. Mikäli Kim Jong Un kuolee tai väistyy, Kim Yo Jongista tulee maansa ensimmäinen naishallitsija yli tuhanteen vuoteen.

Pohjois-Korean erityisasiantuntija Sung-Yoon Lee on koonnut tähän kirjaan kaiken saatavilla olevan tiedon Kim Yo Jongin elämästä muun muassa haastattelemalla tämän kanssa kosketuksissa olleita loikkareita ja keräämällä yhteen tiedusteluraporttien tiedonsirpaleita.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Timo Korppi
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
29.8.2023
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523764514
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523764507

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)