Pohjoisen poliisi kertoo- Sisko Koskiniemi

Arvostelu 3.9
6h 20min
bookCoverFor

Yhteenveto

Mukaansatempaava true crime -teos rovaniemeläisen rikostutkija Martti Karjulan pitkästä urasta ensin järjestyspoliisissa, sitten suojelupoliisin etsivänä ja lopulta keskusrikospoliisissa.

Työskennellessään Supossa 1970-luvun loppupuolella nuori poliisi tapasi niin Tanskan kuningattaren kuin Yhdysvaltain presidentin. Omalla tavallaan hohdokas työ ei kuitenkaan ollut sellaista poliisityötä, jota Martti olisi halunnut tehdä. Niinpä hän siirtyi ensin Rovaniemen poliisilaitoksen rikostutkintaan ja päätyi sieltä haluamalleen alalle keskusrikospoliisiin.

Työskennellessään huumetutkinnassa Martti alkoikin luoda yhteistyötä KRP:n eri yksiköiden kanssa. Laajojen huumejuttujen lisäksi keskusrikospoliisi tutki myös henkirikoksia ja muita raakoja väkivaltarikoksia. Lisäksi työuraan mahtuu koko maailmaa kohauttanut sopupelitutkinta.

Martti kertoo myös omanlaatuista huumoria sisältäneistä rikosjutuista, törkeästä taikatempusta ja erikoisen aseen käytöstä henkirikoksen tekijää pidätettäessä.

Sisko Koskiniemi on kirjailija, joka on toiminut Rovaniemen poliisilaitoksen sosiaalityöntekijänä kymmenen vuotta. Häneltä on julkaistu kaksi fiktiivistä romaania poliisilaitoksen sosiaalityöntekijän työstä.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
6h 20min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.9.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726947472

© Saga Egmont (Äänikirja)

What other people think

Reviews of Pohjoisen poliisi kertoo – Äänikirja

Olipas tylsästi asiaa lähestytty..

Riku

Poliisi on aina poliisi

Basic

Poliisien jutut toistaa toisiaan

Tämän tyyppinen sopii äänikirjaksi kun ei vaadi keskittymistä.

Pekka

Hyvä

Kari

Mielenkiintoinen kirja

Mielenkiintoista kuunneltavaa. Suosittelen

Anne