Poika joka ei itke- Ninni Schulman

Arvostelu 3.9
13h 27min
261 E-kirjan
Hagfors
bookCoverFor

Yhteenveto

Pyromaani lietsoo kauhua uneliaassa Hagforsin kaupungissa

Lämmin kesä lähestyy loppuaan. Pimeänä elokuun iltana eräs omakotitalo palaa poroksi ja neljäkymmentäkolmevuotias nainen menehtyy. Palon syyksi epäillään ensin salamaniskua, mutta käykin ilmi, että kyseessä on tuhopoltto. Muutama päivä myöhemmin seuraava talo palaa. Ja sitten seuraava.

Hagforsin kaupunki elää kauhun vallassa ja poliisit ovat suuren haasteen edessä. Christer Berglund nimetään väliaikaiseksi poliisipäälliköksi ja hän saa mahdollisuuden nousta etualalle näyttämään taitonsa. Hänen lähin kollegansa Petra Wilander alkaa kuitenkin epäillä, onko Christer oikea mies tehtävään.

Toimittaja Magdalena Hansson tuntee olonsa vihdoin kotoisaksi pikkukaupunkielämässä, mutta hän on huolissaan adoptiopoika Nilsistä, jolla on ikävä entiseen elämään Tukholmassa. Hän toivoo, että Nils viihtyy uudessa koulussaan niin hyvin, että ikävä hälvenee. Näin ei kuitenkaan käy ja uudella koululla on pahin mahdollinen vaikutus. Kun kaiken lisäksi ilmenee, että Magdalena on vastoin kaikkia odotuksia raskaana, on suhde nuoruudenrakkaus Petteriin koetuksella.

Magdalena uppoutuu pyromaani-tutkintaan yhä syvemmälle ja syvemmälle ja lopulta ollaan hyvin vaarallisilla vesillä. Vaarallisilla ja henkilökohtaisilla vesillä.

Poika joka ei itke on rikosromaani ulkopuolisista ja surusta, joka ei koskaan hälvene. Kirja on jatkoa jännityssarjalle, jonka Tyttö lumisateessa aloitti.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Terhi Vartia
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
13h 27min
E-kirjan sivumäärä:
261
Kielet:
suomi
Julkaistu:
27.3.2017
Äänikirjan kustantaja:
Made By BookBeat
ISBN Äänikirja:
9789188501103
E-kirjan kustantaja:
Made By BookBeat
ISBN e-kirja:
9789188501097

© Made By BookBeat (Äänikirja)

© Made By BookBeat (E-kirja)