Poispyyhkäisty- Tim Weaver

Arvostelu 3.9
14h
287 Sivut
David Raker
bookCoverFor

Yhteenveto

”Joillekin lukijoille kelpaa vain salapoliisiromaani, jossa on todellinen arvoitus, monisyinen juoni, harhauttavia vihjeitä ja epäluotettavia henkilöhahmoja. Weaver kirjoittaa juuri näille lukijoille.” - The New York Times Book Review

Miljoonille lontoolaisille se on aivan tavallinen joulukuun aamu. Sam Wrenille se on aamu, jona hän nousee metroon - eikä koskaan poistu sieltä.
Ei silminnäkijöitä. Ei jälkeäkään valvontakameroissa. Kuusi kuukautta myöhemmin hän on edelleen kateissa.
Epätoivoisesti vastauksia kaipaava Julia Wren palkkaa David Rakerin etsimään miestään, joka vaikuttaa haihtuneen kuin savuna ilmaan.
Raker osaa löytää kadonneet. Hän tietää, miten he ajattelevat. Hän tietää, että kaikilla on jotain salattavaa. Tässä tapauksessa salaisuudet ulottuvat syvemmälle kuin kukaan on osannut kuvitella.
Raker alkaa epäillä, että poliisitkin valehtelevat. Ja kaiken aikaa joku tarkkailee häntä. Joku, joka tietää mitä metrossa tapahtui tuona aamuna ja on valmis tekemään mitä tahansa pitääkseen Samin salaisuudet omana tietonaan.
Tim Weaverin kadonneita henkilöitä etsivästä David Rakerista kertova trillerisarja on noussut Britanniassa todelliseksi bestselleriksi. Poispyyhkäisty on kolmas sarjassa suomeksi ilmestyvä teos.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Maikki Soro
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
14h
Sivut:
287
Kielet:
suomi
Julkaistu:
24.5.2021
Äänikirjan kustantaja:
Minerva
ISBN Äänikirja:
9789523752924
E-kirjan kustantaja:
Minerva
ISBN e-kirja:
9789523752559

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Poispyyhkäisty – E-kirja, Äänikirja

🙃

Minna

Huhuh…jännitystä kerrakseen. Lukija. Parasta laatua🤗

Mins

Tylsä, pitkäveteinen

Heidi

🤘

Tapio

Loistava kirjasarja ja hyvä lukija. Erityiskiitos hyvästä englanninkielisten paikan-ym sanojen lausumisesta. Kuuntelunautinto. Suosittelen!

Riikka

Suosittelen, piti otteessaan 🤓

Helena

Kahteen ensimmäiseen osaan verrattuna, tämä oli kovin hidastempoinen, ja sisälsi liian monta samankaltaista hahmon nimeä. Kuunneltuna tuntui menevän hahmot sekaisin, aina kun ajatus pääsi hieman harhailemaan pitkästyksissään.

Kristiina