Poldark - Kapinallinen

Poldark - Kapinallinen

Tietoa kirjasta

Unohtumaton Poldark-sarja on historiallista romantiikkaa parhaimmillaan. Täsmäkirja jokaiselle Bridgerton- ja Outlander-fanille!
Kapinallinen on Cornwallin tuulenpieksemiin maisemiin sijoittuvan, unohtumattoman historiallisen sarjan ensimmäinen osa, joka esittelee lukijoille ristiriitojen repimän Ross Poldarkin, suuren romanttisen sankarin.

Cornwall, 1783-87. Ross Poldark palaa haavoittuneena Yhdysvaltain vapaussodasta kotiinsa pieneen englantilaiseen kaivos- ja kalastajakylään. Perillä Ross saa kuulla isänsä kuolleen, kotitilansa ränsistyneen ja rakastamansa naisen kihlautuneen hänen serkkunsa kanssa.

Vaikka Ross tajuaa olevansa ulkopuolinen kovaa vauhtia muuttuvassa maailmassa, hän ei anna periksi. Hänen epätoivoisia kaivosmiehiä ja talonpoikia kohtaan tuntemansa sympatia kantaa yli luokkarajojen ja vaikeiden aikojen. Suurin käännekohta miehen elämässä on kuitenkin se, kun hän pelastaa katukahakan keskeltä nuoren nälkiintyneen tytön ja ottaa hänet kotiinsa palkolliseksi. Ross Poldark ei vielä tiedä muuttaneensa koko elämänsä.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Poldark - Kapinallinen