Poliisioperaatioita ja rikollisjahteja

Poliisioperaatioita ja rikollisjahteja

Tietoa kirjasta

Käsittämättömienkin rikosten äärellä poliisin on toimittava nopeasti ja oikein – olipa kyse sitten John F. Kennedyn, Olof Palmen tai Martin Luther Kingin murhasta tai siitä, kuinka poliisi ajoi takaa tunnettua rikollista Jacques Mesrineä sen jälkeen kun hän onnistui pakenemaan tarkoin vartioidusta Santén vankilasta Ranskassa.

"Poliisioperaatioita ja rikollisjahteja" on ainutlaatuinen kuvaus poliisien toiminnasta. Kuinka he toimivat selvittäessään maailmaa järkyttäneitä murhien ja rikoksia?

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

BookBeat's comment: Unfortunately, we have received the wrong audio files. We have contacted the publisher and are working on getting the correct files as soon as possible.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Poliisioperaatioita ja rikollisjahteja