Postimies Pate - Kallisarvoinen erikoistoimitus

Postimies Pate - Kallisarvoinen erikoistoimitus

Tietoa kirjasta

Postimies Pate on saanut erikoisen ja hyvin tärkeän työtehtävän. Hänen täytyy kuljettaa kuusi ankanmunaa lammelle, jossa munien on määrä kuoriutua. Tehtävästä ei kuitenkaan tule helppo. Munat päätyvät vahingossa väärille teille, kun kaupanpitäjä myy ne eteenpäin tavallisina kananmunina. Paten ja Jessin täytyy pitää kiirettä, jos he haluavat pelastaa ankanpojat – eiväthän Viherlaakson lammen pikku-ankat saa päätyä kakkutaikinaan!

Postimies Pate on rakastettu hahmo, joka on tullut tunnetuksi samannimisestä televisiosarjasta. Pate kuljettaa postia Viherlaakson asukkaille yhdessä Jessi-kissan kanssa – eikä kommelluksilta voi aina välttyä!

John. A Cunliffe (1933–2018) oli englantilainen lastenkirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti animoidusta TV-sarjasta "Postimies Pate", jonka ensimmäiset jaksot kuvattiin jo vuonna 1981. Cunliffe kirjoitti Postimies Paten elämästä myös kirjoja. Kirjoittamisen lisäksi Cunliffe työskenteli kirjastonhoitajana ja opettajana.

Ensimmäinen painos 2018 Buster Nordic A/S. © 2020 Woodland Animations Limited. Lic. Royal Mail Group plc. All rights reserved. Tämän äänikirjan julkaisevat Buster Nordic A/S ja Saga Egmont.

suomi