Postimies Pate – kootut tarinat- John A. Cunliffe

Arvostelu 4.5
1h 23min
Postimies Pate
bookCoverFor

Yhteenveto

Kuuntele 14 vauhdikasta Postimies Pate -tarinaa!

Erikoislähetys voi olla pomppiva, värikäs, viileä, lentävä tai vaikka äärimmäisen salainen, mutta Postimies Pate kuljettaa postin kuin postin oikeaan paikkaan. Onneksi Paten ei tarvitse kuljettaa lähetyksiä perille yksin, sillä hänen apureinaan puuhaavat parhaat ystävät ja Jessi-kissa.

Postimies Pate on rakastettu hahmo, joka on tullut tunnetuksi samannimisestä televisiosarjasta. Pate kuljettaa postia Viherlaakson asukkaille yhdessä Jessi-kissan kanssa – eikä kommelluksilta voi aina välttyä!

John. A Cunliffe (1933–2018) oli englantilainen lastenkirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti animoidusta TV-sarjasta "Postimies Pate", jonka ensimmäiset jaksot kuvattiin jo vuonna 1981. Cunliffe kirjoitti Postimies Paten elämästä myös kirjoja. Kirjailijan uran lisäksi Cunliffe työskenteli kirjastonhoitajana ja opettajana.

Ensimmäinen painos 2018 Buster Nordic A/S. © 2020 Woodland Animations Limited. Lic. Royal Mail Group plc. All rights reserved. Tämän äänikirjan julkaisevat Buster Nordic A/S ja Saga Egmont.
Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

15

Äänikirjan kesto:
1h 23min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
17.3.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726789263

© Saga Egmont (Äänikirja)