Postimies Pate - Salainen erikoistoimitus

Postimies Pate - Salainen erikoistoimitus

Tietoa kirjasta

Postimies Pate saa jälleen kutsun kuljettamaan erikoistoimitusta. Tällä kertaa kuljetettava tavara on huippusalainen intiaaniteltta! Laura-opettaja nimittäin järjestää Viherlaakson koulun oppilaille aarteenetsinnän. Teltan on tarkoitus olla yllätys viimeistä iltaa varten.

Pate lähtee innoissaan kuljettamaan telttaa – mutta käy kuitenkin niin, että Jessi-kissa onnistuu tuhoamaan perille vievän kartan. Mikä nyt avuksi? Onko Paten osallistuttava aarteenetsintään myös itse?

Postimies Pate on rakastettu hahmo, joka on tullut tunnetuksi samannimisestä televisiosarjasta. Pate kuljettaa postia Viherlaakson asukkaille yhdessä Jessi-kissan kanssa – eikä kommelluksilta voi aina välttyä!

John. A Cunliffe (1933–2018) oli englantilainen lastenkirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti animoidusta TV-sarjasta "Postimies Pate", jonka ensimmäiset jaksot kuvattiin jo vuonna 1981. Cunliffe kirjoitti Postimies Paten elämästä myös kirjoja. Kirjailijan uran lisäksi Cunliffe työskenteli kirjastonhoitajana ja opettajana.

Ensimmäinen painos 2018 Buster Nordic A/S. © 2020 Woodland Animations Limited. Lic. Royal Mail Group plc. All rights reserved. Tämän äänikirjan julkaisevat Buster Nordic A/S ja Saga Egmont.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Postimies Pate - Salainen erikoistoimitus