Postimies Pate - Viileä erikoistoimitus

Postimies Pate - Viileä erikoistoimitus

Tietoa kirjasta

Viherlaaksossa on vuotuisten Kesäfestivaalien aika. Postimies Paten on määrä kuljettaa festivaaleille valtaisa jääkuutio. Mihinhän sitä mahdetaan käyttää?

Kun Pate lähtee matkaan, hän unohtaa auton takaovet auki – ja siitäkös varsinainen soppa syntyy! Alkaa taistelu aikaa vastaan. Onhan Paten saatava jääkuutio perille ennen kuin se sulaa!

Postimies Pate on rakastettu hahmo, joka on tullut tunnetuksi samannimisestä televisiosarjasta. Pate kuljettaa postia Viherlaakson asukkaille yhdessä Jessi-kissan kanssa – eikä kommelluksilta voi aina välttyä!

John. A Cunliffe (1933–2018) oli englantilainen lastenkirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti animoidusta TV-sarjasta "Postimies Pate", jonka ensimmäiset jaksot kuvattiin jo vuonna 1981. Cunliffe kirjoitti Postimies Paten elämästä myös kirjoja. Kirjailijan uran lisäksi Cunliffe työskenteli kirjastonhoitajana ja opettajana.

Ensimmäinen painos 2018 Buster Nordic A/S. © 2020 Woodland Animations Limited. Lic. Royal Mail Group plc. All rights reserved. Tämän äänikirjan julkaisevat Buster Nordic A/S ja Saga Egmont.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Postimies Pate - Viileä erikoistoimitus