Potkut

Potkut

haaksirikko vai uusi mahdollisuus

Tietoa kirjasta

Mitä voi tehdä, kun elämäntilanne äkillisesti muuttuu työpaikan menettämisen myötä? Miten käsitellä vihaa, katkeruutta ja muita potkujen herättämiä tunteita? Entä mistä voisi löytää voimia uuteen nousuun? Miten perheen ja läheisten suhtautuminen voi auttaa tai pahentaa tilannetta? Teos antaa hyödyllisiä ohjeita, miten välttyä masennukselta ja lamaannukselta.

Kirjassa tunnetut ihmiset kertovat omia kokemuksiaan potkujen saamisesta, potkujen antamisesta, yrittämisestä, pelosta ja uudesta noususta ja onnistumisesta.

Potkujen saamisen lisäksi myös potkujen antaminen voi olla rankkaa. Onko potkujen antajan oltava vain tunteeton robotti, vai saako hän myös itse olla tunteva ihminen? Mitä ajattelee Suomen kuuluisin julkisuuspotkujen antaja Hjallis Harkimo, ja miten suurteollisuuden pitkänlinjan menestyjä Martin Saarikangas löysi tiukoissa tilanteissa mielen tasapainon?

Pekka Hämäläinen ja Jukka-Pekka Vuorinen osoittavat, että rankka elämäntilanne voi olla myös ovi johonkin paljon entistä parempaan.

Kirja perustuu useiden julkisuuden henkilöiden haastatteluihin sekä tekijöiden omakohtaisiin kokemuksiin. Yhdessä haastateltaviensa kanssa Pekka Hämäläinen ja Jukka-Pekka Vuorinen etsivät uusia näkökulmia potkujen jälkeiseen elämään ja teitä uuteen nousuun.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Potkut