Puiden kertomaa

Puiden kertomaa

Tietoa kirjasta

Syvennä luontosuhdettasi.

Kirja mullistaa maailmankuvasi: näet puut ja elämän täysin eri tavoin. Puut kertovat omin sanoin mietteensä elämästä ihmisten kanssa ja maapallolla.

Puut paljastavat ajatuksensa ihmisille. Mene metsään puiden luo. He ovat odottaneet sinua jakaakseen kauneuden ja ihmeen kanssasi, kertoakseen, että maailma on seikkailu, jos ja kun haluamme astua siihen. Tässä ainutlaatuisessa kirjassa on noin 300 keskustelua yli 50 puulajin ja luonnonhenkien kanssa. Kauniilla sanoilla puut opastavat henkisyyteen ja näkemään meidät osana maapallon elämän kirjoa. He kertovat tehtävistään maapallolla ja huolistaan maapallon tilasta. Näiden kertomusten lisäksi kirjasta löytyy ohjeet kommunikointiin puiden kanssa, tietoa puiden biologiasta, rohtokäytöstä ja perinteestä.

Sinikka Piippo on kasvitieteilijä, biologi, professori ja tietokirjailija. Hänet tunnetaan parhaiten kirjoista, jotka käsittelevät kasvien rohto- ja lääkevaikutuksia, terveellistä ravintoa, mutta myös kasveja perinteissä. Kirjoja on kertynyt yli 20.

Kirjailija.Sinikka Piippo
Lukija.Tuija Kosonen

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Puiden kertomaa