Punavalkoinen elämäni
  
Jaa kirja    
Arsene Wenger: Punavalkoinen elämäni
Legendaarisen valmentajan elämäntarina pienestä ranskalaiskylästä jalkapallomaailman huipulle.
Kirja kaikille jotka rakastavat jalkapalloa.
Ranskalainen Arsene Wenger (s. 1949) on yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista ja arvostetuimmista jalkapallovalmentajista. Ennen kaikkea hänet muistetaan vuosistaan Arsenalissa. Hän toimi tämän lontoolaisjoukkueen luotsina vuodesta 1996 vuoteen 2018 saakka.
Wenger haluaa muistelmateoksessaan kertoa kaiken mitä tietää ja on oppinut jalkapallosta ja urheilusta ylipäätään. Se on kirja kaikille, jotka rakastavat jalkapalloa, mutta se on tarkoitettu muillekin kuin jalkapallon ystäville, sillä se kertoo yleisemminkin siitä miten menestyä, johtaa ihmisiä ja kuinka kohdata tappioita.
Punavalkoinen elämäni kertoo Wengerin matkasta jalkapallomaailman huipulle. Se kertoo Wengerin lapsuudesta pienessä alcacelaiskylässä ja hänen nuoruusvuosiensa pelaajaurasta Ranskassa. Mikä sai Wengerin siirtymään kentältä kentän laidalle? Miten sopeutui ranskalainen englantilaiseen (jalkapallo)kulttuuriin?
Arsene Wenger kertoo kirjassaan myös huippupelaajista, joita hän on kohdannut urallaan. Heitä ovat esimerkiksi Patrick Vieira, Nicolas Anelka, Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Kolo Toure, Robin Van Persie, Per Mertesacker... lista on loputon.
Kirja julkaistaan lukuisissa maissa lokakuussa 2020. Myös suomenkielinen kirja ilmestyy samaan aikaan.
Näytä lisää