Pure mua- Terhi Tarkiainen

Arvostelu 3.8
14h 11min
275 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Lahjavinkki: vampyyri, kaulapanta ja omistajan opas.

Haluaisitko ihan oikean, komean vampyyrin, jolle saat tehdä mitä tahansa? Anna ei ehkä olisi halunnut.

Kun Anna täyttää 30, hän saa vanhemmiltaan lahjaksi Vladin, upean vampyyrimiehen häkissä. Mukana on käyttöopaskin. mutta Anna tahtoo vain palautusosoitteen.

Gradu vuoden 1918 punakapinasta saa jäädä, kun vampyyrit imaisevat Annan seikkailuun, joka on täynnä kahlittuja petoja, seksuaalisia paineita ja laastareita kaulalla. Mitä toiselle ihmiselle saa tehdä? Entä missä ovat rajat, jos toinen ei ole ihminen? Esikoiskirjailijan pureva huumori saa punnitsemaan yllättäviä kysymyksiä.

Terhi Tarkiainen (s. 1977) on kotoisin Lappeenrannasta, sittemmin helsinkiläistynyt, mutta aina karjalainen. Koulutukseltaan hän on humanisti ja kirjoittajana maaginen realisti. Vampyyrit osaksi Suomen historiaa tuova Pure mua on hänen esikoisromaaninsa ja vahvasti epäelämäkerrallinen.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

14h 11min

Sivut:

275

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.8.2018

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520402525

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520401894

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pure mua – E-kirja, Äänikirja

Tein kirja seuranani koulutehtäviä ja siinä oli sopivasti juonenkäänteitäkin. Ainoa miinus tulee kirjan pituudesta, että se olisi voinut olla hieman tiivistetympi.

Tao

En tiedä oli tarkoituskin, mutta harvoin tulee vastaan kirjaa, jonka kaikki hahmot ovat tavalla tai toisella ärsyttäviä. Toisaalta ihan vaihteluakin tällaiseen vampyyrikirjallisuuteen, että päähenkilön "not like other girls" jippo onkin se, että hän on tylsä ja pirun pitkäpiuhainen. Loppuun kuuntelin, kun toivoin, että paranisi.

Henna

Tämä kirja ei ollut minun makuuni, mutta joku toinen voi tykkätä paljonkin. Erinomaisen hyvän lukijan ansiosta kuuntelin kuitenkin kirjan loppuun.

Keijo

Tää oli kyllä elämys. Lähinnä naurattaa miten hassu kirja. En niin pitänyt kirjasta. Kirjoitettu kyllä hyvin, mutta jösses mikä juoni. Yleensä pidän vampyyri- ja muista fantasiakirjoista, mutta tää oli kyllä huvittavin kaikista

Vilma

Mukavan erilainen vampyyri kirja

Kiki

Terhi Tarkiainen on aivan nerokas. Ihana uusi näkökulma vampyyreihin ja huumori vie mennessään. 4,5/5.

Minna

Jestas. Kehotan unohtamaan ennakkoluulot ja kokeilemaan tätä vaikka yliluonnollinen puoli ei kiinnostaisi tippaakaan. Kielellisesti nerokas ja ihan uskomattoman hauska! Seksin kanssa flirttaillaan mutta ei tämä kovin tuhmaksi mennyt, sopi hyvin tällaiselle tädillekin :)

Maria

Aivan huikea! Mahtavasti kirjoitettu, koukuttava, yllättävä, maagisen realismin ja historian ystäville lämmin suositus.

MS