Puuha-Pete - Dinopuisto- Mattel

Arvostelu 4.2
9min
27 Sivut
Puuha-Pete
bookCoverFor

Yhteenveto

Viksulaan avataan uusi Dinopuisto, mutta Puskua pelottaa. Kun dinosaurusmallit näyttävät ihan eläviltä liikkuessaan, Pusku tulee tyrkänneeksi hurjan triceratopsin kallionjyrkänteeltä alas. Onneksi Pete keksii keinon, jolla dino saadaan nostettua kuilusta. Hänen ja kavereitten on kuitenkin ehdittävä hoitaa homma ennen kuin pormestari Madison saapuu puistoon vierailulle. Onnistuuko? Tietenkin!

Tule mukaan seikkailuun Puuha-Peten ja hänen ystäviensä kanssa! Kaivuri, Pusku, Hyrre, Nosse, Anni, Kisu, Tipu, Tatu ja Putte ovat valmiina auttamaan Kevätkylän asukkaita. Työn alla ovat muun muassa eläinlääkärin vastaanottohuone, Kevätkylän Rakettien uusi kerhotalo sekä upouuden Dinopuiston avajaisten valmisteleminen. Yhdessä hommat hoituvat. Korjataanko? Tietenkin!

Puuha-Pete on Keith Chapmanin luoma suosittu piirretty, jonka esittäminen aloitettiin vuonna 1999. Sarja seuraa Puuha-Peten, hänen työkaverinsa Annin ja muiden naapuruston ihmisten elämää. Puuha-Petellä on koko joukko taitavia työkoneita, jotka auttavat häntä rakentamaan. Tekemistä riittää, joten yhteistyö on tärkeää! Ryhmän motto kuuluu: "Korjataanko? Tietenkin!"

Puuha-Peten tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Amanda Puerto-Lichtenberg
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
9min
Sivut:
27
Kielet:
suomi
Julkaistu:
9.2.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726929546
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726929218