Puuha-Pete - Kissoja ja koiria- Mattel

Arvostelu 4.9
8min
27 Sivut
Puuha-Pete
bookCoverFor

Yhteenveto

Kun Pete vie Kisun eläinlääkärille tarkastukseen, lääkäri Tilly pyytää Peteltä apua. Tillyn koira Rekku jahtaa vastaanotolle tulevia kissoja, joten vastaanotolle tarvitaan koirille ja kissoille erilliset odotushuoneet. Pete käärii hihansa heti, koska homma on hoidettava nopeasti. Pormestari Madison on nimittäin tuomassa kissansa trimmattavaksi jo iltapäivällä, eikä Tilly halua Rekun juoksevan sen perässä. Onnistuuko urakka Peteltä ja kavereilta annetussa ajassa, vaikka Rekku ja Kisu karkaavat välillä teilleen? Tietenkin!

Tule mukaan seikkailuun Puuha-Peten ja hänen ystäviensä kanssa! Kaivuri, Pusku, Hyrre, Nosse, Anni, Kisu, Tipu, Tatu ja Putte ovat valmiina auttamaan Kevätkylän asukkaita. Työn alla ovat muun muassa eläinlääkärin vastaanottohuone, Kevätkylän Rakettien uusi kerhotalo sekä upouuden Dinopuiston avajaisten valmisteleminen. Yhdessä hommat hoituvat. Korjataanko? Tietenkin!

Puuha-Pete on Keith Chapmanin luoma suosittu piirretty, jonka esittäminen aloitettiin vuonna 1999. Sarja seuraa Puuha-Peten, hänen työkaverinsa Annin ja muiden naapuruston ihmisten elämää. Puuha-Petellä on koko joukko taitavia työkoneita, jotka auttavat häntä rakentamaan. Tekemistä riittää, joten yhteistyö on tärkeää! Ryhmän motto kuuluu: "Korjataanko? Tietenkin!"

Puuha-Peten tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Amanda Puerto-Lichtenberg
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
8min
Sivut:
27
Kielet:
suomi
Julkaistu:
9.2.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726929577
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726929188
0