Pyhät kyyneleet

Pyhät kyyneleet

Tietoa kirjasta

Häpeilemättömän viihdyttävä matka rikollisen mielen sisään - maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia sille, jonka mielikuvitus riittää ja moraalinen selkäranka joustaa.

Sebastian Salo on joutunut siirtämään osoitteensa ja hämärät hankkeensa Suomen rajojen ulkopuolelle. Takaisin ei ole palaamista, mutta eipä hän juuri kotimaataan ikävöikään. Tämä käärme viihtyy lämpimässä...

Kovan onnen ammattirikollisella Rudolf Rankasella on takanaan vuosikymmenten rikos-, päihde- ja väkivaltakierre. Rudolfin pyhää vihaa arkkivihollistaan Sebastiania kohtaan ei voi sammuttaa mikään, mutta riittääkö hänellä verenhimoa ja tarmoa matkata maailman ääriin koston perässä? Onko rauha lopultakin laskeutunut Rudolfin sydämeen?

Kun Sebastianin tuottoisiin bisneskuvioihin sotkeutuvat niin järjestäytynyt rikollisuus kuin korruptoituneet poliisitkin, alkaa ilmassa olla liikaa palloja hallittavaksi. Sebastian löytää itsensä jälleen tilanteesta, jossa eturistiriitojen setviminen ja verilammikoiden siivoaminen alkavat käydä työstä...

Ville Nummenpää on riihimäkeläinen kirjailija ja käsikirjoittaja. Pyhät kyyneleet jatkaa viime vuonna ilmestyneen Kyyn tarinaa, mutta toimii yhtä lailla itsenäisenä romaanina.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pyhät kyyneleet