Pyhimys- Hippo Taatila, Mikko Kuoppala

Arvostelu 4.1
6h 5min
136 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

”Pelkään, et kaikille paljastuu et mä oon sellanen ku mä oon.”

Pyhimyksen tunnetuimmat ja henkilökohtaisesti tärkeimmät sanoitukset ja lähikuva sanoittajasta niiden takana.

Pyhimyksen Sanat ja tarinat on kokoelma Mikko Kuoppalan sanoituksia aina uran alkuvuosilta nykypäivään. Sanoituksia avaavissa omaelämäkerrallisissa saateteksteissä Kuoppala palaa elämänsä käännekohtiin, pohtii artistiminänsä kehitystä ja esittelee kirjallisia ja musiikillisia vaikutteitaan.

Sanat ja tarinat on kouriintuntuva kuva niin Pyhimyksestä artistina kuin Kuoppalasta ihmisenä ja sanoittajana. Siitä, miten elämä, arkiset havainnot, näyttämisenhalu, kriitikoiden sanat tai suosio vaikuttavat tekstin- ja musiikintekoon.

Vuoden 2019 kotimaisen artistin Emmalla palkittu Mikko ”Pyhimys” Kuoppala on paitsi suomalaisen rap-musiikin kiitetyimpiä – ja kiistellyimpiä – artisteja, myös palkittu sanoittaja, joka liikkuu vaivatta itsetutkiskelevasta runollisuudesta klubihittihokemiin.

Hippo Taatila on vapaa kirjoittaja, joka sanoitti Teflon Bible -kirjassaan Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin tien suomirapin messiaiksi.

Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
6h 5min
Sivut:
136
Kielet:
suomi
Julkaistu:
28.9.2021
Äänikirjan kustantaja:
Johnny Kniga
ISBN Äänikirja:
9789510464809
E-kirjan kustantaja:
Johnny Kniga
ISBN e-kirja:
9789510464793

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pyhimys – E-kirja, Äänikirja

Todella hyvä kirja ♥️❤️

Eerika

Inspiroivaa!

Kassu

Hieno läpileikkaus Mikon urasta.

Anniina

Jes

Jussi

Hyvä

Lasse

Mahtavaa!

Niin hyvä ja avaava kirja. Varsinkin tosi ihana että sanoituksia oli avattu ja Mikko kertoo hyvin sanoituksista omia ajatuksiaan ja miten ne tekstit ovat syntyneet.

Kristiina

MIKKO I LOVE YOU

Mielenkiintonen pläjäys Pyhimyksen tarinasta ja sanotuksista.

Minja Kattainen

Aivan Loistava!

Kirja avaa upeasti, niin sanoituksia, kuin yleisesti Mikon mielenmaisemaa. Varoitus! Saattaa aiheuttaa pakonomaista tarvetta kuunnella Pyhimyksen tuotantoa.

Jukka

Vittu Mikko!

No todella mahtava kirja lukijaa myöden 👍😁! Älykäs, demonstroiva, lukijaa arvostava ja haastava! Suosittelen muillekin kuin Suomiräpin fanittajille!

Mira