Rachelin loma

Rachelin loma

Walsh 2

Tietoa kirjasta

Rachelilla menee liian lujaa.

27-vuotiaalla Rachel Walshilla on hauskaa - ja molemmat jalat tukevasti ilmassa. Marian Keyes käsittelee suositun Walshin perhe -sarjan toisessa osassa riippuvuutta ymmärryksellä ja huumorilla.

Rachel asuu New Yorkissa ja viettää ainakin omasta mielestään hohdokasta elämää. Työasioiden kanssa on niin ja näin eikä rahatilannekaan ole hääppöinen, mutta juhlimiseen ja kokaan vippiä aina löytyy. Yllättäen Rachelin vauhdin pysäyttää yliannostus ja öinen sairaalakäynti. Silloin keskiluokkainen perhe vaatii tytärtä palaamaan kotiin Irlantiin: hänen on mentävä hoitoon.Ja kyllähän se Rachelille sopii. Kuuluisa klinikka varmaan tarjoaa viihtyisät puitteet, porealtaat, mutakylvyt, kuntosalit - ja runsaasti rokkistaroja! Terapiaistunnoissa Rachelille kuitenkin vähitellen valkenee, että hänellä tosiaan on ongelma, ja paha onkin. Samalla iskevät myös pelot. Miten käy rakkauden? Voivatko läheiset ikinä antaa anteeksi? Rachelin tarinaa sävyttävät Marian Keyesille ominainen huumori ja lämpö .

Irlantilainen Marian Keyes (s.1963) kirjoittaa elämänmakuisia romaaneja, joissa kerrotaan humoristisesti siitä, millaista on olla nainen. Feministiksi julistautunut Keyes on vakaasti sitä mieltä, että huulipuna ja korkokengät eivät tee naisesta idioottia.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rachelin loma