Radikaali uudistuminen - miten johtaa murroksessa

Radikaali uudistuminen - miten johtaa murroksessa

Tietoa kirjasta

Jotta ihmiset voivat toimia työyhteisössä kumouksellisesti, myös johtamisen on radikalisoiduttava. Kirja on tarkoitettu yrityksille, jotka pyrkivät kehittämään tuloksellista mutta samanaikaisesti radikaalisti innovoivaa liiketoimintaa. Lisäksi se on suunnattu kaikille johtajille ja asiantuntijoille, jotka rakentavat rohkeasti ajattelevia ja radikaalisti innovoivia työyhteisöjä. Kirja perustuu ajankohtaiseen tutkimukseen, jonka havainnot syventävät ymmärrystä ihmisten johtamisesta pandemian jälkeisinä muutosaikoina. Teoksesta on hyötyä kaikille, jotka haluavat kyseenalaistaa ajatteluaan, uudistaa organisaatioita ja toimintatapoja, kehittää uusia tuotteita ja palveluja tai rakentaa tulevaisuuden yrityksiä.
Kirjassa on paljon käytännön esimerkkejä liiketoimintajohtajien kokemuksista ja näkökulmista. Siinä myös esitetään havainnollisesti ytimekkäitä tapauskuvauksia ja annetaan raikkaita ideoita johtamisen kehittämiseen. Lukujen loppuun on koottu avainkysymykset johdolle, ja ne on myös yhdistetty kirjan loppuun yhteistä tekemistä inspiroivaksi työkaluksi.
Valtiotieteiden tohtori Nando Malmelin työskentelee tälle hetkellä VTT:llä työelämäprofessorina.
Hän on aikaisemmin toiminut Professor of Practice -toimessa johtamisen laitoksella Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Lisäksi hän toimii myös viestinnän ja mediatutkimuksen dosenttina Helsingin yliopistossa.

E-kirja

suomi