Rajaton mieli- Jo Boaler

Arvostelu 4
7h 50min
161 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Anna aivoillesi mahdollisuus oppia uutta! Haluatko osata sujuvasti matematiikkaa? Oppia uuden kielen? Soittaa kitaraa? Aivomme omaavat mahtavan muutosvoiman, jos vain annamme itsellemme mahdollisuuden. Kovan työn ja kekseliäiden opetusmenetelmien avulla on mahdollista kehittää uusia kykyjä ja muovata aivoja sekä lisätä aivokapasiteettia. Kirjassa Boaler esittelee kuusi oppimisen avainta, joita ovat mm. joustavuus, asenteen muuttaminen, yhteistyö ja yhteinen ongelmanratkaisu. Monet kirjan esimerkeistä pohjaavat matematiikan oppimiseen, mutta mukana on myös esimerkki Lontoon taksikuskien ällistyttävästä kapasiteetista sisäistää ja oppia suurkaupungin loputtomat kadut ja kujat. Jo Boaler on tutkija, kirjailija ja matemaattisen didaktiikan professori Stanfordin yliopistossa. Hän on erittäin kysytty luennoitsija ja hänen TEDx Talk -luennot ovat saaneet sadat tuhannet ihmiset pohtimaat oppimista eri tavalla.
Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
7h 50min
Sivut:
161
Kielet:
suomi
Julkaistu:
7.5.2020
Äänikirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic
ISBN Äänikirja:
9789177193234
E-kirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic
ISBN e-kirja:
9789150762846

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rajaton mieli – E-kirja, Äänikirja

10👍

Erkki

Lukijan ääni sopi kirjaan mielestäni hyvin. Kirjahan on aivan loistava! Jokaisen pitäisi lukea tai kuunnella se. Itse kuuntelin työmatkoilla äänikirjana ja lopulta ostin oikeana kirjana. Kylmiä väreitä meni tämän tästä, kun kirjassa kerrottiin tutkimustuloksista ja mihin ihmismieli pystyy.

Heikki

Hyvä kirja kaikille oppimisesta kiinnostuneille. Varsinkin opettajille ja kasvattajille. Hyvät ajatukset Pisa-mittauksista. Suosittelen.

Aaro

Aivan huikea ja kirjaimellisesti mieltä avartava kirja. Jokaisen olisi hyvä kuunnella tämä.

Marko

Ei varmaan kovin paljoa uutta Suomeen. Avaa näkökulmaa USAn ja UKn kouluihin.

Laura

Mielenkiintoinen

Kristian Aalto

Räjäytti mielen ja aloin ymmärtää omia (etenkin) koulukokemuksia. Suosittelen kuuntelemaan, lukija mukavan rauhallinen. Heti tuli mieleen rakas neulomis-harrastus, koska siinähän juurikin opitaan nimenomaan virheiden kautta.

Taina

Paljon toistoa

Kirjoittajalla vain muutama ajatus ja nekin epäkonkreettisia, joten valtaosa kirjasta on saman toistoa. Myös tuntuu että ajatukset liittyvät enemmän yhdysvaltojen koulujen ongelmiin.

Matti