Rakkaudella Pamela

- Pamela Anderson

161 Sivua
bookCoverFor

Tuleva julkaisu

Äänikirja: 2.10.2023

E-kirja: 2.10.2023

Tietoa kirjasta

”Ehkäpä tarinani saa vastakaikua – pikkukaupungin tyttö, joka jotenkin sotkeutui omiin unelmiinsa.”

Pamela Anderson kertoo omaelämäkerrassaan, miten ujosta, eläinrakkaasta tytöstä tuli puolivahingossa maailman tunnetuin seksisymboli sekä miten hän säilytti järkensä ja uskonsa ihmisiin hullunmyllyssä nimeltä Hollywood.

Pamela Anderson varttui Vancouver Islandilla Kanadassa villin luonnon ympäröimänä teinivanhempiensa sekä suomea puhuneen lempeän isoisänsä kanssa. Eläinrakkaan poikatytön matka tähtiin alkoi, kun televisiokamera osui häneen paikallisessa jalkapallo-ottelussa. Nuori Pamela muutti Hollywoodiin, esiintyi Playboyssa, sai roolin Baywatch-tv-sarjassa, tuli äidiksi sekä rakastui ja erosi rokkari Tommy Leestä koko maailman seuratessa sivusta. Kaikilla oli mielipide Pamelasta, kaikki halusivat palan Pamelaa. Anderson palasi taannoin takaisin kotiseudulleen, puutarhanhoidon ja lukemisen pariin. Siellä hän myös kirjoitti eriskummallisen tarinansa, joka on täynnä valoa ja varjoja, mutta ennen kaikkea lapsenomaista ihmetystä arvaamattoman elämän edessä.

Pamela Anderson on kanadalainen näyttelijä. Pamela Anderson -säätiön kautta hän edistää sydäntään lähellä olevia asioita, mukaan lukien valtamerten, sademetsien sekä haavoittuvassa asemassa olevien eläinten suojelua. Pamelan suurin ylpeyden lähde on ollut äitinä oleminen pojilleen Brandon Thomasille ja Dylan Jaggerille.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Riina Vuokko

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Sivua:

161

Kielet:

suomi

Julkaistu:

2.10.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510498804

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510498798