Rakkauden ilmansuunnat

- Milly Johnson

Arvostelu 4
14h 21min
358 Sivua
Yorkshiren helmet
bookCoverFor

Yhteenveto

Tunteiden kompassi näyttää suuntaa.

Milly Johnsonin Rakkauden ilmansuunnat on romaani täynnä sydäntä, sielua ja lämmintä huumoria.

Ilman sururyhmää Laurie ja Pete olisivat tuskin koskaan kohdanneet. Niin erilaisista ympyröistä heidän elämänpiirinsä olivat. Mutta tässä he nyt ovat, samassa tilanteessa, yrittämässä ymmärtää hiljattain tapahtunutta menetystä.

Surusta versoo onnea ja uusi alku. Mitä enemmän he keskustelevat ja mitä syvemmin he tutustuvat, sitä voimakkaammin Laurie huomaa outoja yhteensattumia heidän elämäntarinoissaan. Ja sitten Pete oivaltaa, miten totuus voi muuttaa kaiken. Mutta yhtä vakaasti kuin kompassi osoittaa pohjoiseen, vetävät he toisiaan puoleensa.

Hyvän mielen kirjallisuuden taiturin Milly Johnsonin Rakkauden ilmansuunnat on romaani ystävyydestä, rakkauden merkityksestä, suurista salaisuuksista, teekupposista ja revontulista. Läsnä on koko tunteiden kirjo syvästä surusta sydämenpohjasta hersyvään nauruun.

Milly Johnson on palkittu englantilainen kirjailija. Hän on julkaissut 18 romaania ja hänen teoksiaan on myyty maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta. Kirjailijanuransa ohella Johnson on toiminut muun muassa journalistina, käsikirjoittajana, runoilijana ja julkisena puhujana. Johnson asuu Barnsleyn kylässä Yorkshiressa.

Johnsonilta on julkaistu suomeksi romaanit Kirsikoita ja joulun taikaa, Teetä auringonkukkien kahvilassa, Kaikkien joulujen äiti ja Rakkauden ilmansuunnat.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Irma Rissanen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

14h 21min

Sivua:

358

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

30.3.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789523764231

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789523764224

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rakkauden ilmansuunnat – E-kirja, Äänikirja

Yksi parhaista hyvänmielenkirjoista

ANNE

Lukijalla kamala nuotti, jäi ensimmäiseen kappaleeseen.

Kirsi Marja

Surullinen lähtöasetelma, mukaansatempaava tarina.

Aila

😊

Hanna-Mari