Rambo- David Morrell

Arvostelu 3.7
8h 14min
207 Sivut
Rambo
bookCoverFor

Yhteenveto

Vietnamin sodan veteraani John Rambo istuu vankilassa sovittaakseen tekonsa, kun tuttu komentaja tulee tarjoamaan vapautta. Tarjoukseen sisältyy kuitenkin ehto: Rambon on palattava vankileirille ja valokuvattava sinne jääneet jenkkisotilaat. Hänen ei tule pelastaa miehiä vaan ainoastaan selvittää, mitä heille on tapahtunut. Kostaminen on kiellettyä. Rambo tarttuu oljenkorteen ja laskeutuu samaan, tappavan vaaralliseen helvettiin, josta on jo kertaalleen pelastunut. Mikään ei kuitenkaan pidättele häntä rikkomasta ehtoja ja antautumasta taisteluun.

Ikoninen toimintasankari Rambo palaa kuvioihin aiempaakin hengästyttävämmässä jatko-osassa! Samasta tarinasta on filmatisoitu myös suursuosioon noussut elokuva.

Rambo-sarja kuvaa Vietnamin sodassa sissiksi oppineen John Rambon vaiheita – räjähtävää toimintaa ja nokkelia juonenkäänteitä säästelemättä.

David Morrell (s. 1943) on kanadalaissyntyinen kirjailija, jonka kirjoja on käännetty 30 kielelle. Hänet tunnetaan laajasta tuotannosta, johon kuuluu niin vakoojatrillereitä kuin tarina sotaveteraani John Rambostakin.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Karri Kokko
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
8h 14min
Sivut:
207
Kielet:
suomi
Julkaistu:
8.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726869323
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726636666

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)