Rannalla

Rannalla

Tietoa kirjasta

Humoristista ja sydäntä lämmittävää todellisuutta!

Rakastettu Kaisa-sarja kuvaa perheen arkea ja muutoksia tomeran ja pohtivan pienen tytön silmin, helposti luettavana ja hauskasti kuvitettuna.

Kaisan arki on asettunut uomiinsa uudessa kodissa isän ja Sirkan kanssa. Mutta kun Sirkka kertoo odottavansa vauvaa, Kaisaa alkaa pelottaa, ettei hänelle olekaan enää tilaa. Hän päättää lähteä kotoa pois! Onneksi matkalla tulee vastaan tuttu talonmies Laine, joka ei paljoa puhua pukahda, mutta on sitäkin parempi lapsen huolien kuuntelija. Kaisa alkaa ymmärtää, että perheessä ei muutostenkaan keskellä kukaan jää rannalle! Kotiin palaajan lämmin vastaanottokin sen todistaa.

Monipuolinen kirjailija Tapani Bagge onnistuu lastenkirjoissaan kuvaamaan lapsen välitöntä tapaa aistia ja hahmottaa maailmaa. Kaisasta kertova Kylässä-kirja voitti vuonna 2005 Arvid lydecken -palkinnon, ja Maalla oli Finlandia Junior -ehdokas vuonna 2010. Kolme ensimmäistä Kaisa-kirjaa julkaistiin yhteisniteenä vuonna 2014. Kuvittaja, graafikko Hannamari Ruohonen tavoittaa puhuttelevissa tussipiirroksissaan herkästi pienen tytön elämänpiirin ja tunteiden kirjon.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rannalla