Rasvoilla parempaa terveyttä

Rasvoilla parempaa terveyttä

Tietoa kirjasta

Mitkä rasvat ovat hyväksi ja mitkä haitaksi?

Ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia auttaa koostamaan ruokavalioon terveyttä edistävän rasvakokonaisuuden sekä välttämään monessa suosikkituotteessa piilevän haitallisen rasvan.

Rasvahapot ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota, mutta miten valita oikeanlaisia rasvoja? Runsasrasvainen ruoka on haitallista, mutta niin on myös liian vähäinen hyvien rasvojen saanti. Oikeanlaisilla rasvoilla on mahdollista vaikuttaa terveyteen ja sairauksien etenemiseen. Rasvan pehmeys ei kerro vielä koko totuutta asiasta, vaan osansa on myös kuumentamisella, säilyttämisellä ja ruokavalion rasvahappojen keskinäisellä suhteella. Saarnia opastaa kirjassaan rasvojen maailmaan ja antaa käytännönläheisiä neuvoja terveellisten aterioiden koostamiseen.

Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri, kouluttaja ja luennoitsija, joka on toiminut ravitsemusalalla jo 20 vuoden ajan. Häneltä on julkaistu muun muassa Syö oikein, sammuta tulehdus, Irti makeanhimosta ja Ruoan terveysvaikutukset. Kirjoja on käännetty myös vieraille kielille.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rasvoilla parempaa terveyttä