Riistetty, raiskattu, kaupattu- Jessika Devert, Paulina Bengtsson

Arvostelu 4
9h 24min
204 Sivut
Hyväksikäytetyt
bookCoverFor

Yhteenveto

Paulina tapasi 22-vuotiaana unelmiensa miehen, Jimin. Jim oli voimakas, karismaattinen ja valmis perustamaan perheen. Kaunis rakkaussuhde muuttui kuitenkin uhkailun, väkivallan ja seksuaalisen hyväksikäytön värittämäksi arjeksi. Jim teki Pauliinasta seksiorjan, jota myi vieraille miehille, jotka saivat tehdä hänelle mitä halusivat. Lopulta Paulina ei nähnyt muuta ratkaisua kuin tappaa itsensä. Sitä ennen hän huomasi kuitenkin olevansa raskaana ja onnistui pakenemaan. Tämä on tositarina Paulinan läpikäymästä helvetistä.

Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Heli Ervasti
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

5

Äänikirjan kesto:
9h 24min
Sivut:
204
Kielet:
suomi
Julkaistu:
30.9.2022
Äänikirjan kustantaja:
Lind & Co
ISBN Äänikirja:
9789180512800
E-kirjan kustantaja:
Lind & Co
ISBN e-kirja:
9789180512817

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Riistetty, raiskattu, kaupattu – Äänikirja, E-kirja

Kirja oli tunteita herättävä.

Henna

Monenlaisia tuntemuksia herätti kuunnellessani... Tarvii kuunnella seuraavaksi joku kepeä kirja.

Piipu

Järkyttävä mutta asiallisesti kerrottu

Miia

👌

Mimmi

Järkyttävä kertomus.

Jenni

Raskas kuunneltavaksi aiheen vuoksi,mutta suosittelen kuitenkin

Anna

Todella hyvä kirja

Sari

Koskettava ja järkyttävä tarina. Lukija hieman monotoninen.

Maija

Monotoninen lukija. Tarina kamala. Ihmetyttää miten vielä aina uudestaan hakeutuu miehen seuraan vaikka tämä kaltoinkohtelee 🤔

Anne

Hyvä kirja.

Arja

vähän oudolta kuulosti. jos ensi treffeillä ensimmäinen syy poistua on jos ei ole keltaista autoa, mutta samana päivänä paritus ja raiskaus ei ole syy. todella hämärää toimintaa paulinaltakin. monta kertaa oli mahdollisuus paeta, mutta jäi. teki tarinan todella oudoksi. eipä mulla muuta

Marko

Kirja hyvä, tarina koskettava. Kääntäjälle rekkalastillinen risuja käsittämättömän huonosta suomen kielen kieliopin osaamisesta!

Jutta

Kirja joka jokaisen äidin, isän, isovanhemman, koulun biologianopettajan ja n. 16-18 ( pojat 18-19) vuotiaan nuoren tulisi lukea/kuunnella. Jokaisella elollisella olevaisella on oikeus VAIN omaan kehoonsa. Lisäksi maailman lainpäättäjien pitäisi tehdä jyrkkä laki seksin- myyntiin ja ostoon, kriminalisoida se. Ostajat, myyjät, välittäjät jne. vankilaan+ pakkotyöhön+rahakorvaukseen uhreille. Enemmän poliisi työtä sairaiden ostajien löytämiseksi ja rankaisemiseksi. Ilman sairaita ostajia ei ole tarvetta tarjontaan.

Brita

👍

Sami

Koskettava kertomus

jari