Ripley - Nopea yhteys- Annukka Salama

Arvostelu 4.4
6h 55min
149 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Ahmittava gaming-romaani.

"Ripley joined the server." Viihdyttävä romaani nettiystävyydestä, koodaamisesta, hakkeroinnista – ja tunteista, jotka voivat herätä vahvana niin netissä kuin livenäkin.

Isla on gamer, joka tunnetaan pelipiireissä nimellä Ripley. Damien on online-kaveri, josta on tullut Islalle hämmentävän tärkeä. Islalla on kuitenkin periaate: hän ei halua pilata tiiviitä pelisessioita ja tuntikausien chattaamista tapaamalla Damienia IRL. Ikinä. Mutta Damien vetää Islan ajatuksia puoleensa kuin magneetti ja mahdollisuus nähdä oikeasti Gameconissa ei jätä rauhaan. Kun Islan lukiossa aloittaa samaan aikaan raivostuttavan omahyväinen Anton, heidän välillään roihahtaa heti, eikä Isla enää tiedä voiko verkossa syntynyt syvä yhteys päihittää tosielämän tunteen.

Annukka Salama (s. 1980) on tamperelainen kirjailija, joka on valloittanut lukijat aiemmin faunoidinuorista kertovalla trilogiallaan. Käärmeenlumooja voitti ilmestyessään Blogistanian Kuopus -palkinnon ja oli Topelius-palkintoehdokkaana.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
6h 55min
Sivut:
149
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.2.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510480533
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510480526

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Ripley - Nopea yhteys – E-kirja, Äänikirja

Koukuttava, viihdyttävä!

Sanna

Ihana rakkaustarina💓 Helppoa ja hauskaa luettavaa, mutta ennalta-arvattava.

Milma

Kirja oli suhkoht ennalta arvattava. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä kirja oli muuten todella mukaansa tempaava sekä ihana <3

Lilja

Maailman paras kirja kuunnelkaa ehdottomasti Tää kirja on liian hyvä

Elias

Aivan mahtava. ❤️‍🩹

Linnea

❤️❤️

Riina

Tää on vaan niihin ihana❤❤

Hertta

Helpposti maailman paras, ihanin ja tuhat kertaa parhain kirja ikinäää!🤯💖❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🧸🧸🧸🥲🥲🥲😘😘🤯💖❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🧸🧸🧸🥲🥲🥲😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Maisa

Ihan parasta

IINA

super hyvä jäin koukkuun ja piti kuunnella heti

Krista

Miinusta ennalta arvattavuudesta. Hiukan väkisin väännetyn oloinen. Kuitenkin tarpeeksi koukuttava että jaksoi kuunnella loppuunasti. 3/5

Teija

IHANA. Jos et ole kuunnellut, niin tee se.

Oonu

Mahtava teos! Tärkeitä aiheita käsitellään laidasta laitaan helposti lähestyttävällä tavalla. Hauskoja ja vakavia hetkiä sopivasti sekaisin, sopii myös pelaamisesta tietämättömille. Ennalta-arvattavuudesta miinus.

Alina

Ihan sairaan hyvä kirja! Vaikka en ymmärrä pelaamisesta mitään, niin suosikkikirjoihin tää silti meni. Lukija oli kans hyvä!

Kati

Ennalta arvattava juoni, mutta silti hyvä kirja. Täydellinen lukija!

Sanni