Risto Räppääjä ja kuuluisa Kamilla

Risto Räppääjä ja kuuluisa Kamilla

Tietoa kirjasta

Risto on varma, että hänen hiihtolomansa on pilalla, kun Nelli on mummilassa ja Riston huoneen valtaa lapsitähti Kamilla Puumalainen, Rauhan kunnianhimoisen koulutoverin tytär.

Kamillan säännölliset elämäntavat äänenlämmitysharjoituksineen ärsyttävät Ristoa. Suureen laulukilpailuun valmistautuva Kamilla taas on pahoillaan siitä, ettei Risto siedä hänen läsnäoloaan Räppääjillä. Mutta sitten Kamilla katoaa.

Voisiko Kamillan katoamisen takana olla hänen kilpakumppaninsa Veronikan viekas säestäjä Rosamunda von Bintje?Nelli palaa yllättäen mummilasta, koska hänen isovanhempansa ovat lähteneet seniorien rivitanssikilpailuihin. Risto ja Nelli yhdistävät voimansa. He päättävät ratkaista kadonneen Kamillan olinpaikan ja viedä hänet laulukilpailuihin, vaikka viime hetkellä. Ehtiikö Kamilla paikalle ajoissa? Ja ketkä mahtavat lopulta olla hänen kanssaan lavalla?Tarinan lopussa sekä Kamilla että hänen kunnianhimoinen äitinsä huomaavat muuttuneensa. Ristokaan ei ole entisellään, ja sekä Nelli, Risto että Kamilla ovat saaneet hauskoja uusia ystäviä.

Sinikka ja Tiina Nopolan lastenkirjoja rakastetaan niin Suomessa kuin ulkomailla.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Risto Räppääjä ja kuuluisa Kamilla