Risto Räppääjä ja yöhaukka- Tiina Nopola, Sinikka Nopola

Arvostelu 4.6
1h 32min
34 sivua
Risto Räppääjä
bookCoverFor

Yhteenveto

Onko Risto Räppääjä Suomen Indiana Jones?

Risto pääsee Nellin kanssa lomalle Elvi-tädin "kesäparatiisiin", jossa Elvi komentaa lapsia tuttuun tapaansa. Hän kuitenkin unohtaa pölyhuiskan ja siivousmopin, kun lähistöltä löytyy rautakautinen käärmesormus. Sormus katoaa saman tien! Liikkuuko alueella"yöhaukka" eli muinaisesineiden ryöstelijä? Onko Elvillä sormensa pelissä? Vai kenties Ristolla, joka näyttää Indiana Jonesilta? Jännittävät juonenkäänteet pitävät taas lukijan pauloissaan, ja naurulta ei voi välttyä!

Erityisesti humoristisista lastenkirjoistaan tunnetut kirjailijasiskokset Sinikka Nopola ja Tiina Nopola ovat supersuosittuja sekä Suomessa että monessa muussa maassa. Risto Räppääjiä on käännetty 16 kielelle. Rautakausiteemaa Nopolat ovat käsitelleet jo vuonna 1995 kirjassa Heinähattu ja Vilttitossu rosvojahdissa. Aihe on läheinen: siskokset ovat mökkeilleet lapsesta saakka Vesilahden kalmistopitäjässä ja kuulleet tarinoita muinaiskoruista ja muista rautakautisista aarteista.

Finlandia Junior -palkittu Christel Rönns on taitava ja monipuolinen kuvittaja, joka on myös julkaissut omia kuvakirjojaan.

Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

15

Äänikirjan kesto:
1h 32min
sivua E-kirja:
34
Kielet:
suomi
Julkaistu:
24.7.2015
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789513185954
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520419752

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)