Rituaalikirja

Etsijän opas

Arvostelu 3.6
7h 26min
165 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Löydä rituaalien voima arjessasi.

Kaipaatko merkityksellisyyttä ja juurevuutta? Milloin on aika levätä, aika uudistua tai päästää irti? Rituaalikirja on käsikirja sinulle, joka haluat palauttaa harmonian ja pyhyyden arkeesi. Se on opas itseään etsiville, luonnosta vieraantuneille ja yhteyttä kaipaaville.

Muinaiset kulttuurit ja alkuperäiskansat ymmärsivät luonnon voiman ja sen vaikutuksen elämäämme. Laulut, runot ja taiat ovat auttaneet siirtymään elämänvaiheesta toiseen. Rituaalikirja kutsuu herättämään henkiin unohtuneita perinteitä ja aloittamaan uusia. Luo omia rituaaleja, jotka vahvistavat yhteyttäsi luontoon, vuodenkiertoon ja omaan sisimpääsi.

Reetta Ranta (MA) on tarinankertoja, valmentaja ja media-alan yrittäjä. Hänen kutsumuksenaan on toimia siltana ikiaikaisen viisauden ja modernin maailman välillä ja auttaa kanssakulkijoitaan löytämään tie takaisin kotiin - siis luontoon. Reetta tunnetaan myös Sauna Sisters -tapahtumista ja Metsien kätkemä -tv-sarjasta, joka yhdistää luontoretkeilyä ja mytologiaa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

7h 26min

Sivua:

165

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

SKS Kirjat

ISBN Äänikirja:

9789518586619

E-kirjan kustantaja:

SKS Kirjat

ISBN e-kirja:

9789518585285

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rituaalikirja –
E-kirja, Äänikirja

Kiehtovaa perinnetietoutta, jonka käytännön esimerkit innostavat ottamaan ne omaan käyttöön. Kirjaa lukiessa tunsi olevansa jalat tiukasti maan mullassa ja juurissa ja samaan aikaan pää lämpimässä auringossa, sekä mystisessä kuussa. Kiitos Reetta!

Taru

S-kirjain särähtää korvaan joten en pysty kuunnella sori

Blom

Kirjoitus- ja lukutyylien vuoksi en päässyt alkua pidemmälle. Kirja jäi siis kesken.

Elina

Ikävä kuunnella lukijaa, joka ei artikuloi selkeästi eikä lausu sanoja loppuun...pilaa muuten mielenkiintoisen kirjan.

Aino