Rocktähti - eroottinen novelli

Rocktähti - eroottinen novelli

Tietoa kirjasta

"Lyön vetoa, että makasit koko yön valveilla ja googlasit kuvia kasvoistani’, Ryan kähisi hänen niskaansa. Kuuma hengitys. Fredrika värähti."

Fredrika päättää lähteä poikakaverinsa Jonathanin kanssa rockkonserttiin nähtyään kuvan bändistä ja iskettyään silmänsä bändin keulahahmoon, rockjumala Ryan Tayloriin. Hän makaa koko konserttia edeltävän yön unettomana katsellen YouTubesta videoita miehestä ja haikaillen tämän perään. Mies on kuuminta, mitä Fredrika on koskaan nähnyt. Konsertissa hän pääsee aivan eturiviin. Hän on eksynyt väkijoukossa Jonathanista. Kun Fredrika onnistuu yleisön seasta vangitsemaan Ryanin huomion, kaikki muu katoaa... Millainen tämä mies on oikeasti lavan takana?

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missä kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hänen eroottisia fantasioitaan. Hän kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeä, kun sitä vähiten odottaa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rocktähti - eroottinen novelli

Arvioita ei ole vielä tarpeeksi monta