Rohkeasti rehellinen

Arvostelu 4
3h 37min
90 Sivua
Hidasta elämää
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Miten lopettaa muiden myötäily?

Rohkeasti rehellinen esittelee malleja, joiden avulla voit opetella kommunikoimaan sisintäsi rohkeasti ja läsnäolevasti.

Jos myötäilee aina muita, voi käydä niin, ettei tiedä enää, mitä tuntee, ajattelee ja haluaa. Sopeutumisen vuoksi ikään kuin kaventaa ja typistää itsensä, oli kyse sitten töistä, parisuhteesta, vanhemmuudesta, suvusta tai ystävyydestä.

Aikuisiällä rehellisiksi opetelleet Reija Könönen ja Sanna Laakkio esittelevät vuorovaikutusmallin, joka auttaa kommunikoimaan omaa ydintäsi niin, että voit olla aito itsesi. Rohkea rehellisyys on viestimistä ilman syyttelyä, painetta ja pelkoa. Samalla se on myös läsnäolevaa kuuntelemista, joka antaa tilaa muillekin. Kirjan harjoitusten avulla tutustut itseesi sekä opit keinoja ajatustesi ja tunteidesi rehelliseen ilmaisuun.

Reija Könönen (s. 1962), YTM ja Master of Science in Mindfulness, on helsinkiläinen henkilöstökouluttaja, valmentaja ja luennoitsija. Hän on entinen mielipiteensä piilottaja ja ajatustensa vähättelijä, joka on opetellut olemaan myötäilemättä ja mielistelemättä. Rohkea rehellisyys on tuonut hänen elämäänsä uudenlaista vapautta ja voimaa. Hän on kirjoittanut Sanna Wikströmin kanssa teokset Lempeyden kirja ja Lempeästi eroon murehtimisesta.

Sanna Laakkio (s. 1978) on tehnyt yli kymmenen vuoden ajan systemaattista syväsukellusta omaan ytimeensä. 30 vuoden kokemus työelämässä on kuljettanut ihmisläheistä ja uteliasta eri aloilla aina ylimpiin johtotehtäviin asti. Hän on myös kahden tytön äiti, jonka polttoaine on tavallinen arki Espoossa. Hänen tavoitteenaan on, että jokainen löytäisi itsestään kaiken mahdollisen potentiaalin sekä rohkeutta sen käyttöön. Tätä työtä hän tekee jokaisessa kohtaamisessa arjessa, myös luennoilla ja valmennuksissa.

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

3h 37min

Sivua:

90

Kielet:

suomi

Julkaistu:

21.9.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524031271

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789524031264

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rohkeasti rehellinen –
Äänikirja, E-kirja

Silmiä avaava

Laura

Tärkeä aihe, mutta kovin abstraktisti käsitelty. Olisin kaivannut lisää konkretiaa ja käytännön esimerkkejä.

Olavi

Kirja, joka herättää niin paljon ajatuksia, että ansaitsee tulla kuuntelun lisäksi yöpöytäversiona hankituksi, ehkä jopa aikuisille lapsille tai muille tärkeille ihmisille vinkatuksi. Tämä kirja on mielestäni hyödyllinen ainakin ”omaa sipuliaan kuoriville” jotka ovat löytöretkellä itsensä äärelle.

Tarja

Tämä kirja antoi niin paljon! Tämä on kirja johon tulen varmasti palaamaan aina kun tarve tulee!

Roosa