Rosmariini: Tulta ja mehujäätä (e-äänikirja)- Miina Supinen

Arvostelu 4.9
159 Sivut
Rosmariini
bookCoverFor

Yhteenveto

Tulta päin, tattiaiset!

Kokkiklubilaisten hurjat seikkailut jatkuvat tulivuoren sisuksissa! Pursuileva Rosmariini-sarja iskee huumorin kipinöitä etenkin alakoululaisille lukijoille.

Michelin, Madeleine, Slaissi ja Bebe matkaavat takaisin Kumarian hullunkuriseen taikamaailmaan. Vastassa on vuosisadan villein vesipuisto, kimaltavasuomuisia kalaihmisiä sekä tulta puskeva tulivuorigrilli, jossa Rosmariini laittaa ruokaa hiki hatussa.

Kokkiklubilaiset joutuvat entistä hurjempaan seikkailuun pelastaessaan taikavispilää – ja samalla koko Kumariaa – sokkeloisen tulivuoren sisuksista.

Rosmariini-sarja on täynnä Miina Supisen räiskyvää sanailua ja Anni Nykäsen hulvatonta sarjakuvaa. Kumaria on varsinainen mielikuvituksen runsaudensarvi, joka lumoaa lukijat riemastuttavalla anarkiallaan.

”Mättömadon salaisuus saa toivomaan, että olisin yhä lapsi ja löytäisin tämän sattumalta.”

Ville Hänninen, Sarjainfo

Kirjailija, käsikirjoittaja Miina Supinen (s. 1976) ja kuvittaja, sarjakuvataiteilija Anni Nykänen (s. 1983) ovat energinen tekijäkaksikko, jolta on aiemmin ilmestynyt kolme hullunhauskaa Kokkiklubi-kirjaa sekä Rosmariini ja mättömadon salaisuus.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja
Osa:

2

Sivut:
159
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.11.2021
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510477205