Rubiininpuna- Kerstin Gier

Arvostelu 4.5
9h 54min
197 Sivut
Rakkaus ei katso aikaa
bookCoverFor

Yhteenveto

Romanttinen aikamatkaseikkailu

Gwendolyn on tuiki tavallinen 16-vuotias lontoolaistyttö, mutta hänen perhetaustansa on jotakin aivan muuta. Joillakin Gwenin sukulaisista on aikamatkaajan geeni, ja hänen sukupolvessaan geeni on hänen nirppanokkaisella serkullaan Charlottella. Koko suku odottaa herkeämättä, koska Charlotten ensimmäinen matka menneisyyteen koittaa. Gwendolynin arki on Charlotten tarkoin vartioidun elämän rinnalla melko tavallista, kunnes hän yhtenä päivänä saa huimauskohtauksen ja hetken päästä huomaa olevansa entisaikojen Lontoossa. Aikamatkageeni onkin piillyt Gwendolynin perimässä!
Osa kateellisista sukulaisista ei tahdo uskoa, että Gwendolyn on valittu osaksi vuosisataista kohtalonyhteyttä, kahdentoista jalokiven ketjua, mutta yhtä kaikki häntä aletaan salaisen veljeskunnan toimesta valmistella tuleviin aikamatkoihin, joilla hän täyttää mystistä tehtävää ikätoverinsa, samaista aikamatkageeniä kantavan komean mutta raivostuttavan Gideonin kanssa.

Kerstin Gierin romaanitrilogia on ollut huikea kansainvälinen menestys. Rubiininpuna oli Der Spiegel -lehden bestseller-listalla 52 viikkoa, ja trilogiaa on myyty saksassa yli miljoona kappaletta. Kirjasarjan käännösoikeudet on myyty 25:een maahan, ja siitä on tehty myös elokuva.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Riitta Virkkunen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

9h 54min

Sivut:

197

Kielet:

suomi

Julkaistu:

6.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512432844

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512434336

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rubiininpuna – E-kirja, Äänikirja

Aluksi en pitänyt lukijasta mutta kun kuuntelin tätä kirjaa pidemmälle opin pitämään siitä. Tämä kirja oli aivan ihan 🥰❤️ eikun seuraavan kimpuun

Ari