Rujo

Väkisin elossa

Arvostelu 4.4
11h 47min
225 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

”Terapiassa pääsee syvälle, sodassa pohjaan.”

Rujonherkkä tositarina entisestä vapaaottelun ammattilaisesta, joka treenaa sotilaaksi ja lähtee vapaaehtoisena Ukrainaan. Kamppailu kehässä vaihtuu erikoisyksikön operaatioihin vihollislinjojen takana.

Mikko Rupponen kirjoittaa matkastaan omaan kohtaloonsa. Hän kertoo uppiniskaisesta päättäväisyydestä, itsensä hyväksymisestä ja geeneihin kirjoitetusta tiestä.

Tie kulkee vapaaottelun kansainvälisen huipun kautta kodittomaksi hylkiöksi, sotilaaksi Ukrainan terrorismin vastaiseen operaatioon vuonna 2017, rampautuneeksi veteraaniksi ja viimein erikoisjoukkojen operaattoriksi Ukrainan sotaan.

Mutta ennen kaikkea Rujo kulkee sielun syvyyksiin ja psyyken viimeiselle pohjalle.

Pimeyteen joka katsoo takaisin.

Mikko Rupponen on 45-vuotias työtön rakennusmies, entinen vapaaotteluammattilainen ja sotaveteraani, josta ei hänen ala-asteen opettajansa mukaan pitänyt koskaan tulla mitään. Ei ainakaan kirjailijaa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

11h 47min

Sivua:

225

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN Äänikirja:

9789510500095

E-kirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN e-kirja:

9789510500088

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Rujo –
E-kirja, Äänikirja

Kiinnostava ja rehellinen kuvaus sodasta. Vapaaottelusta olisi voinut tehdä oman kirjan ja sodasta omansa. Nyt pääpaino oli sodassa ja vapaaottelu jäi sen varjoon. Rupponen voisi kirjoittaa enemmänkin. Rest in peace Niko ❤️

Timo

Sydänverellä kirjoitettua tavaraa.

Kuikka

Yksi parhaita kirjoja ikinä, jos sotatouhut ja ihmismieli kiinnostaa sekä olet "man of culture" ja ymmärrät denssin päälle. Kiitos Mikko, että kerroit tarinasi.

Eino

Ihan mielenkiintoinen kertomus. Kovia tilanteita kokenut ja ansaitsisi/ tarvitsisi kyllä kipeästi apua sopeutuakseen nykyiseen arkeensa. Tsemiä Mikko!

Jasmine